24 de setembre 2006

Nous horitzons



Salut!

Amb la darrera entrada del diari de Kitiara tanco el que he anomenat "El Gir". Un canvi a l'argument de la saga que ens ha dut desde les amenaçades terres d'Ansalon fins a l'amenaçant Terra de Rifts.

Algú ha dit que tot això ho he fet per amortitzar la compra de manuals de Rifts. Altres han pensat que era una de les meves clàssiques anades d'olla, però per a mi (ara que ja ho tinc tot a punt, mapa inclòs) és l'expressió del Rifts en la seva totalitat: Rol Sense Complexos!

Seguirem explicant com va tot.....

4 comentaris:

Quim ha dit...

Llegint el diari de la Kitiara, ja encara diria més, és Rifts en estat pur. Així, si Rifts = Rol Sense Complexos i Dragonlance-Rifts = Rifts en estat pur; ego, Dragonlace-Rifts = Rol Sense Complexos en Estat Pur, o allò que en Kev Simb anomenaria R.S.C.E.P. !!! :D

Per altra banda, jo demanaria que els Personatges i la campanya en general no perdés l'essència de la Dragonlance. I que el nostre objectiu fos "tornar a casa". Triguem el què tirguem, com si fos alguna cosa com Farscape o StarTrek Voyager...Que cada alguns capítols veiessim que hi ha esperança de salvar a la Kitiara i tornar a Ansalon.

Menécrates ha dit...

Ok!

Prenc nota!

A més tinc alguna sorpresa en ment.....

M.

Anònim ha dit...

A veure el que està clar és que salvarem a la Kitiara!! Ja es pot donar per fet!

El que hauriem de començar a pensar, es que farem amb el poder i coneixement que haurem adquirit, perque és ben cert que en Tass si torna a casa s'avorrirà com una ostra. jejejeje

Menécrates ha dit...

Us he d'informar que aquest dijous acabarem el que jo considero el primer gran capítol de la Saga: "De Solace a Texas". El segon ja està cuit, el tercer al forn i el quart comença a dibuixar-se a l'horitzó..... i les vostres demandes es veuran acomplertes!

Riftsment vostre,

M.