12 de setembre 2006

Els diaris de Kitiara (II)

Els diaris segueixen explicant els diferents viatges de Kitiara per Ansalon, exercint l'ofici de mercenària.

Al cap d'un any d'haver-se separat el grup Kitiara coneix a Havolog. Impressionada pels seus coneixements i la seguretat que té de si mateix Kitiara comença a anar d'aventures amb ell. Al poc temps descobreix que és un drac i queda fascinada pel poder que representa. A més de ser un drac Havooog, Hav pels més íntims, és un habilidós shifter (mag de les dimensions). Hav li explica que Ansalon és una dimensió en disputa entre uns poderosos éssers dimensionals, anomenats Déus pels mortals de Krynn. Els dracs jugaven, com a éssers plens de poder, un paper important en aquesta disputa fins que, just abans del Cataclisme, es van retirar a una dimensió natal de tots els dracs on van decidir mantenir-se al marge de la batalla còsmica que s'estava lliurant.

Havolog va explicar a na Kitiara que ell va seguir viatjant entre dimensions, buscant poder, glòria i coneixement.

La Kitiara va quedar enlluernada per les possibilitats que el seu nou amor li brindava: viatjar més enllà del temps i l'espai buscant el poder que tant cobejava!

I així van iniciar una sèrie de viatge dimensionals per diversos plans aconseguint millorar les arts màgiques de Havolog i perfeccionant les habilitats de combat de la Kit.

... he vist les llunes roges de Sió,
he lluitat amb els exèrcits de Harkonnen
he tastat la hidromel de Asgard
i el més important:
he adquirit el poder dels déus!