04 de setembre 2006

I ara què?


Els nostres herois es desperten sobre un terra metàl.lic i fred. Hi són tots (l'Sturm, la Lluna d'Or i en Vent del Riu, en Tass, en Caramon i en Raistlin i el psi-alien). Es van recuperant, excepte el psialien que està inconscient i van començant a descobrir l'entorn.

Sembla que estan en una mena de laboratori enorme. Totalment abandonat. La sala principal, on s'han despertat, té el que sembla ser una enorme porta dimensional artificial (al pur estil Stargate). Tot el complexe està sense energia, només queden els llums d'emergència encesos.
Sembla ser un laboratori on experimentaven amb els viatges dimensionals. La porta, les enormes instal.lacions energètiques, els laboratoris de càlculs.....
Tota la instal.lació està designada com a Nivell 9. I sembla que els accessos a altres plantes (a través d'ascensors, rampes de montacàrrega i similars) estan inutilitzats. Investigant per les instal.lacions van trobar diversos magatzems d'eines, equip i armes, la majoria buidats però amb algun romanent que el grup podrà aprofitar.
Cap a la zona dels habitacles (tot plegat fa uns 2,5 km quadrats aprox) el grup troba restes d'un combat. Les estances estan marcades com de la Capitana de Brigada Kitiara Majere!