21 de setembre 2006

Els diaris de Kitiara (IV)


El gran projecte de'n Bonefield implica la compra de material que ni la Coalició té. En Havolog fa notar a la Kitiara que això és molt extrany i que ha de tenir a veure amb aspectes arcans o d'ocultisme. Sense gaires problemes de finançament la Kit i en Hav comencen un viatge per una zona anomenada l'Imperi Pecos, que ocupa la meitat sud de l'anomenat Estat de Lone Star (Texas preApocalipsi diu en Hav). Sembla que la Coalició (o almenys això és el que rep Kitiara de l'aparell propagandístic) domina tot l'Estat, però la realitat és ben diferent. L'Imperi Pecos és una vasta extensió de terreny sense ordre ni concert, on diferents bandes (algunes inclús formades per éssers dimensionals) campen a les seves. Entre les bandes hi ha aliances i rivalitats, però ni Kitiara ni Havolog es centren en això, i el diari conté poca informació. En Hav parla d'un cabdill que es fa nomenar Emperador, es diu Sabre Lassar. En Havolog li té por!

També negocien amb un tal Don Marco, que té la seva seu central a New San Antonio, que sembla ser un gran especialista en "trobar coses" que la gent necessita. Kitiara parla d'ell com un sàdic sociòpata amb ànsies de reconeixement. L'altre cabdill amb qui tenen tracte directe és amb en Zimchex, cap d'una tribu nòmada de Simvans, éssers d'una altra dimensió coneguts per la seva habilitat de domesticar qualsevol animal per transformar-lo en montura dòcil i entrenada, i Kitiara els hi va comprar algun dels millors cavalls que ha muntat mai. També són coneguts per la seva afició a la carn humana..... cosa que neguiteja a la Kitiara!

Així, durant una temporadeta, la Kitiara i el seu pervers amant s'estableixen a Uvalde (seu dels famosos Pecos Riders i el seu líder, el Senyor de la Guerra Grange), des d'on negocien i treballen per a en Bonefield. Uvalde, amb el seu famós Rodeo Bucaroo Bonanza, esdevé un niuet d'amor i negocis on la parella va guanyant-se la confiança de Bonefield amb eficàcia i eficiència.

Quins dies!
Cavalgar sense parar, el vent contra la cara,
la llibertat ha de ser com això.....
Ara hem d'aconseguir que la meva sigui per sempre!

2 comentaris:

Quim ha dit...

Hem d'anar a veure els Simvans!! Jo vull un cavall molón!! :)

Q. (Sturm)

Menécrates ha dit...

A partir que pogueu sortir del Complexe Lone Star hem de procurar que al acabar la sessió em digueu una mica què voleu fer i on voleu anar..... el mapa serà de gran utilitat!