15 de setembre 2006

Nivell 9 - Nivell 8

En la sessió d'ahir el grup va estar explorant el nivell 9 del complex al que van anar a parar després del seu viatge dimensional.
Sembla ser que estan a la mateixa dimensió on va viatjar Kitiara i en Takeshi, però en Raistlin sospita que potser en el viatge hi ha hagut una distorsió d'espai i/o temps.
El nivell 9 està totalment desert. Sembla que fos un nivell dedicat a la investigació dels viatges dimensionals. Rastrejant a fons el grup troba equip i armes que es distribueix alegrement.
Amb en Tass al capdavant el grup inicia l'escalada a través de l'ascensor privat de les estances de Kitiara. Troben un punt flac en la estructura i poden entrar al nivell 8. Allà entren a través d'un video-teatre (un cine) on veuen cartells de pel.lícules Pre-Apocalipsi com "Sin Perdón", "El bueno, el feo y el malo", "Shangai Kid", "Wild, wild, west" (una llegenda sobre tecnomags) i altres. En Marvin els coneix, sap que són herois del passat, i que les pel.lícules expliquen les seves gestes.
Al sortir del video-teatre es troben en què estan en una ciutat subterrànea! Si el nivell 9 era un laboratori subterrani el nivell 8 és encara més enorme!
El grup astorat per la magnificiència de les instal.lacions i el seu nivell tecnològic (tot i que no hi ha llum ni energia) comença a explorar el nivell. El grup pot piratejar vàries freqüències de ràdio d'on dedueixen que hi ha com una guerrilla contra els de la Coalició operant al nivell.
A la poca estona una fogonada elèctrica posa en guàrdia al grup que veu com unes rates mutants massa hiperactives fugen d'una patrulla de la Coalició (formada per dog-boys, un psi-stalker i un juicer). Primer el grup (sobretot per la precipitació de'n Tanis que desde que ha perdut a la Kitiara està més nerviós del compte) ataca a les rates, però després veu clarament que l'enemic a batre és la patrulla de la Coalició. El combat és llarg i intens: en Marvin mostra la seva varietat de poders psíquics (!), en Caramon i l'Sturm tenen feina per encarregar-se del juicer i en Vent del Riu i en Raistlin foragiten al psi-stalker i la patrulla de dog boys. En Tass intenta seguir a les rates mutants però són massa ràpides, sembla que havien estat robant material variat als de la Coalició (La Lluna d'Or i en Tanis van fer el que es diu foc de cobertura , que és una manera fina de dir que van fer poca cosa durant tot el combat).
El grup segueix endinsant-se en la ciutat mig seguint les rates i obviant a la patrulla que ha fugit. Al cap d'una estona es troben amb el que sembla ser uns laboratoris d'experimentació amb noves fonts d'energia, en especial amb l'energia geotermal. El grup es troba un extrany túnel on hi veuen llums. Quan són al final i detecten el perill es troben acorralats entre un grup de rates mutants (diferents a les d'abans) amb bengales i una piscina de napalm.....
Les habilitats negociadores de'n Tass i de l'Sturm fa que en Burka (la rata mutant amb pelatge blanc que lidera el grup) els deixi sortir i negociïn i intercanviin informació.
Nota: ahir quasi vam fer el pleno. Erem 8 jugadors i el màster! Només va faltar en Flint! Això també va fer que a moments la sessió anés a un ritme una mica més lent.....