02 de setembre 2006

Tot s'accelera, tot canvia, visca el Megavers!


Així que tenim el nostre grup dividit.

Per un costat en Caramon, en Raistlin, la Lluna d'Or i en Tass estan dins el laboratori. Allà en Tass aconsegueix accedir a la informació i els controls de l'experiment que la Coalició està fent per control.lar als xiticix (amb ajuda de la Tecnologia de Xak-Tsaroth) i decideix provar què passarà si apretem a la icona que posa Fer Nou Rusc. Al mateix temps la Lluna d'Or insereix la Vara de Cristall Blau, que serveix com d'interruptor general i dóna energia a tot el complex.

Això fa que els dos psi-stalkers i el psi-alien comencin a patir una sobrecàrrega d'energia psíquica. El grup els treu de la piscina per salvar-los d'un burn-out. La paret que els separa de la Reina Xiticix es comença a esberlar i en Tass i en Caramon es tiren a la piscina per amagar-se. La Lluna d'Or, al veure a la Reina a l'altre costat, comença a sentir l'impuls de tocar-la amb la Vara.

A fora les coses tampoc van massa millor. Els xiticix embogeixen (just deprés que en Tass donés la ordre) i es comencen a agrupar a just al punt on abans hi havia el rift. La Bupu i en Vent del Riu disparen contra els explosius que carreguen els borgs. Un d'ells explota i, al veure's impregnat de la substància que atrau els xiticix, aquests se'l mengen viu. L'altre porta una enorme arma, que omple de cobdícia a la nostra nana gully, la Bupu que li dispara per matar-lo i quedar-se-la.

L'acció de la Lluna d'Or també té conseqüències a l'exterior: l'emissió de l'energia psíquica que ha obert amb la Vara també arriba als altres edificis de la ciutat. Però com que està enrunada hi ha molts llocs amb enormes fugues de cabdal psíquic. Una de les majors fugues toca a la ley line i genera un nexus point espontani.

A dins les coses tampoc milloren: al treure els psiònics de la piscina la Reina Xiticix recupera tot el control sobre les seves accions i les del seu rusc i entra en frenzy. La Lluna d'Or si acosta lentament, aixecant la Vara de Cristall Blau. En Tass ja té un altre cinturó de granades a punt (no s'acaben mai?).

A fora la Bupu rep un tret mortal del Borg que atacava. L'Sturm, mostrant els seus principis, crida al borg i li recomana refugiar-se amb ells, els xiticix estan començant a posar-se violents de debó.

A partir d'aquí tot es precipita: la lluna d'Or toca a la Reina, que mor entre xiscles d'agonia, s'obre un rift al nexus point i comença a xuclar als personatges amb una força indòmita.

Els nostres protagonistes comencen a sortir volant cap al rift. Entren en un salt dimensional. Només tenen temps de sentir la veu de Mishakal:

Ho sento peons meus, ara us toca un altre taulell....
per tornar a casa haureu de trobar el camí solets....


Llavors ve el silenci, la foscor, el fred, la son.....