01 de setembre 2006

La Sala de la Reina


Abans d'entrar a l'edifici (me n'havia oblidat de comentar-ho) el grup pot veure com la Kitiara i en Takeshi s'escapen a través del rift, que es tanca just darrera seu, amb una Skycycle.

Després també són espectadors de la transformació de Havolog que fa que coneguin la seva veritable natura: és un drac!

Evidentment l'Sturm i companyia no poden evitar atacar-lo per intentar distreure'l mentre en Raistlin acumula energia per reobrir el rift. El combat s'acaba quan el drac es teleporta i desapareix i el grup entra al que sembla l'edifici principal. El rift sembla que no es pot obrir, com si desde l'altre costat tinguéssin capacitat per tancar-lo (de fet no estava sobre un nexus point i això ja és poc habitual).

Allà es troben amb una combinació entre antics laboratoris mig funcionals de l'Institut Psi i la llar de la Reina Xiticix (encara que ells no ho saben). Els antics laboratoris estan vigilats per un petit escamot de soldats i borgs de la Coalició, que ha aprofitat el temps i para una emboscada amb armes pesades contra els nostres herois. Seguint la tònica de la saga el combat s'acaba amb una ronda d'explosius llançats per en Tass (que s'està convertint en una autèntica rata-bomber), aquesta vegada combinat amb un conjur de'n Raistlin-Doraemon que els porta (mentre tot explota) a una butxaca d'espai-temps. Un cop mig netejat dels soldats (i amb els borgs aparentment fugint) es pot explorar els laboratoris.
Allà es descobreix una piscina (a l'estil de Minority Report) amb dos psi-stalkers i un psi-x alien endollats a una sèrie d'aparells i connectats a alguna cosa que hi ha darrera una paret de resina xiticix (el grup no ho sabia però era la Reina del Rusc). En Tass comença a investigar de què va tot i la Lluna d'Or (per fi!) descobreix que la Vara de Cristall Blau té un lloc on posar-se. Mentre això passa l'Sturm, en Vent del Riu i la Bupu han descobert l'heliport de l'skycycle de la Kitiara i veuen que els borgs no havien fugit sinó que han anat a buscar uns dispositius que fan enfurismar als xiticix i fan que t'ataquin.
(també comença a ser un clàssic que el grup es separi cada dos per tres)
A partir d'aqui les coses es comencen a posar sèries.....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Val a dir que el gir argumental ha estat espectacular. Retifico que lo millor de la nit va ser la cara que vam fer en veure que treies els mapes de New Mexico (encara que lo va ser més sorprenent era l'actitud dels jugadors obrint els mapes i observant-los intentant esbrinar o cercar alguna pista que ens dones resposta a la pregunta que tots ens estavem fent: ON COLLONS ENS HEM FOTUT??, recordant la mítica frase de l'Oscar).

Que gran és el RIFT, i quants anys hem estat perduts per les basseroles del rol.

La veritat és que la fugida d'en Sala al rift dels gels del nord, ens ha ajudat a descobrir aquest gran joc!!

Quim ha dit...

Tot i que no deixaré pas de venir, em feia il·lusió seguir més vinculat a la saga de Dragonlace. Espero que algun dia tornem a Ansalon a lluitar contra la opressió de la Coalició. Mentrestant, en aquest món desconegut on ens hem ficat, l'Sturm sempre tindrà un colze apunt per què els amics s'hi recolzin i una mà estesa per qui necessiti ajuda...

Q. (Sturm)

Menécrates ha dit...

No patiu que aquesta nova terra no us decepcionarà (i em sembla que podreu disfrutar més els personatges!)!

Ànims i Rifts!

M.

Anònim ha dit...

Ja no jugueu la Dragonlance? En Pau s'ha comprat més manuals i s'ha inventat un "gir argumental" per encabir-los?

Però no ens desviem del tema: per 10 dòlars en Kevin Sembieda posarà el vostre nom a un personaje d'un manual de Palladium!

http://forum.rpg.net/showthread.php?t=283595

És la oportunitat que estàveu esperant!

Menécrates ha dit...

Encabir-los?

Disfrutar-los!

Així, a més, comenceu a experimentar la grandesa del Megavers!

Sobre lo dels 10 dòlars.... heu vist que hi ha sorteig?

:-P