23 de setembre 2006

Els diaris de Kitiara (i VI): les notes finals

A partir d'aquest punt el diari es torna una sèrie de petites gravacions precipitades.

Al tornar de Xak-Tsaroth la Kitiara està molt trasbalsada. Primer per què ha retrobat els seus antics companys d'aventures, i en unes circumstàncies que no s'esperava. I segon per què Hav no és amb ella.

Al cap de 4 o cinc dies d'arribar la Kitiara té una reunió amb en Bradford. Aquest l'acusa d'haver fracassat en la seva missió, d'haver perdut una brigada sencera en una imprudent maniobra d'invasió dimensional no autoritzada i d'haver posat en perill tota la investigació del nivell 9. La primera mesura és que tot l'equip de científics del nivell 9 es redistribuirà en altres plantes. Ella manté les seves estances allà, amb alguns soldats de la seva brigada que encara estaven al complex. La Kitiara aconsegueix saber que la reacció de Bradford es deu a un informe molt negatiu que ha escrit en Takeshi Kitano!

Passen els dies i la inactivitat mata a la Kitiara que, sense Havolog al seu costat, està embogint en aquest arrest domiciliari al que l'han sotmès. Cansada convoca una reunió amb els pocs oficials fidels que li queden a les seves estances per dir-los-hi que abandona la Coalició i que va a buscar en Havolog, digui el que digui en Bradford.