17 de setembre 2006

Rat Pack


En Burka resulta ser un fatxenda que es dedica a parar trampes a les patrulles de la Coalició i a donar suport als "comandos d'extracció i recuperació".

També sembla que el seu pelatge blanc indica que té certs poders psíquics. Va haver-hi un moment d'homenatge a la Bupu quan el grup, acorralat entre les rates mutants armades amb bengales i una piscina de napalm va agrair que la Bupu no estigués entre nosaltres ja que Burka (volent demostrar les seves habilitats psíquiques) va llançar una bengala cap al napalm i, just abans que el toqués, la va apagar amb un dels seus poders.

Queda molt clar que les rates mutants del nivell 8 no són ratians com en Tasslehoff. Molts d'ells tenen entrenament militar i parlen malament de la Coalició. A més molts d'ells identifiquen a en Marvin: li diuen Capdemeló i diuen que al nivell superior (el 7) hi ha la Melonera. La descriuen com un lloc on la Coalició fa els Psi-Alien!

Al cap d'una estona de negociació, en Tass aconsegueix que els portin fins a en Julius, que sembla ser el cap de tota la tribu. Ell té el coneixement per sortir del complexe on el grup està presoner, ja sigui passant pel nivell 7 o directament..... o això és el que en Burka diu!

La Lluna d'Or ha fet ús d'algun dels seus poders de vident per veure on és la Kitiara. La veu reposant en un paratge extrany, rocós i desconegut per al grup. Sembla ser que ha pogut sortir del complexe...... aconseguir crackejar el seu diari personal serà clau per a rescatar-la!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Queda clar que va ser en Tass qui va salvar el grup d'una mort terrible.

La falta de lideratge, el caos en el que viu el grup i l'actitud combativa perseguida per molts dels components de la comitiva, és el caldo de cultiu immillorable perque en Tass es vagi fent amb petites dosis de poder dins el grup.

Quim ha dit...

El comportament caotic d'en Tass sempre l'impedirà liderar res. Fins i tot dubto que pugui liderar els seus propis impulsos "liantes". ;)

Q.

Menécrates ha dit...

Em sembla que no cal discutir sobre el lideratge del grup..... el "nucli dur" segueix sent, de moment, en Raistlin i l'Sturm (com a pols oposats o cares d'una mateixa moneda) amb "l'ajut" de les iniciatives individuals de'n Tass.

Aquí si que heu seguit l'esperit Dragonlance!

M.