01 de setembre 2006

El Gir

Avui s'ha perpetrat. El gir que ja havia anunciat als meus jugadors s'ha dut a terme i, em sembla, ha generat tanta sorpresa com m'esperava.

Tot ha començat allà on ho vam deixar fa 15 dies: després de la bomba de'n Tass regna una extranya pau a Xak-Tsaroth. Sembla que l'antiga ciutat s'està convertint en un eixam de xiticix i que la Coalició, amb la Kitiara a davant, hi tenen alguna cosa a veure.

A més les runes tenen un rifts dins seu! És el primer rifts de la saga i, sens dubte, jugarà un paper crucial en el futur dels nostres personatges. A la poca estona d'estar a les runes han vist que sortien la Kitiara, en Takeshi Kitano i en Havolog, un guaperas seductor.

Sembla que en Havolog és mag i fa conjurs que detecten la presència del grup. Mentre el grup es replega, aquest sinistres personatges (dels quals se'n parlarà) entren dins l'edifici principal de la ciutat enrunada. Mentre s'aproximen descobreixen un altar on s'han dut a terme brutals sacrificis que, segons la opinió de'n Raistlin, són per obrir i controlar el rift.

El grup s'aproxima a l'edifici central i entra. Sembla que hi ha dues seccions, una feta pels xiticix i una que conserva la construcció pre-cataclisme. El grup s'endinsa per aquesta.....
(seguirem explicant què ha passat)