23 de setembre 2006

Els diaris de Kitiara (V)

Un cop van tenir la confiança de'n Bonefield guanyada, aquest els crida i els convoca a la ciuta de Wichita Falls. Per arribar-hi passen a través de l'anomenat Regne de Worth, que pel que diuen ha de ser la única opció de vèncer a la Coalició en aquesta zona.

Al final arriben a la ciutat i allà els espera una patrulla de la Coalició prou extranya. Es tracta del Major Claval, Cap de l'Àrea de Recuperació i Contenció de Mutants, amb la seva patrulla Els Caçadors Silenciosos (una barreja de felins, rates, gossos i un ós mutant). Aquest els guia fins al Complexe Lone Star (dos milles al sud-est de la ciutat de Lone Star).
Allà en Hav i la Kitiara entren al complexe científico-tècnic més impressionant que mai han vist. Si a l'exterior es tracta d'una fortalesa militar de primera categoria (la més gran que ha vist mai Kitiara) que deu ser com la punta d'un enorme iceberg subterrani. Cada planta és una petita ciutat subterrànea, amb les seves zones residencials, d'esbarjo, plantes d'energia i, cada planta té com una especialització: investigació en armes, armadures, biologia, medicina.... Es tracta d'un complex pre-apocalipsi que va ser descobert per la Coalició ara fa 40 anys. Amb 30 anys el Dr. Bradford té en ple funcionament les 6 primeres plantes, ha establert la base per als experiments més secrets (inclús alguns sense el consentiment de l'Emperador) a la planta 7. La planta 8 no estava acabada quan es va descobrir el complexe i la 9 no esta operativa (encara....).

En Havolog comença a entendre el per què del potencial tècnic i militar de la Coalició.

Després de superar intensos controls de seguretat arriben al davant de'n Bonefield, que resulta un nom fals. Desmond Bradford és el nom real del seu contractador, ostenta el títol d'Administrador General del Complexe Lone Star, despatxa i rendeix comptes directament amb l'Emperador Prosek. I a més la Kitiara no triga gaire a descobrir que és un científic boig, psicòpata i megalòman.

Ara bé, el projecte que els hi proposa és ESPECTACULAR. Es tracta de, amb les habilitats arcanes de'n Havolog, reobrir la planta 9. La que experimenta amb el viatge dimensional de forma controlada (i sense dependre de la màgia). En Bradford té somnis de grandesa on s'imagina un Imperi Trans-dimensional on Prosek serà el Gran Emperador i ell la seva mà dreta.....

A la Kitiara i en Havolog la proposta els va entusiasmar. En Bradford va anomenar-la Capitana de Brigada i li va assignar una Brigada amb diversos tipus de companyies (infanteria, Armada Robotitzada, Armada d'Aire, Dog Packs....) i la va començar a entrenar per a la invasió dimensional. El seu primer projecte era tornar a Xak-Tsaroth i provar la tecnologia psiònica d'allà amb els xiticix, per completar un altre dels experiments del sector 357 (Planta 7) de Lone Star.

La resta ja la sabeu: al arribar a Ansalon s'instal.len a Xak-Tsaroth, busquen la Vara de Cristall Blau, inicien una primera invasió (això ho engega la Kitiara sense el permís de Bradford, encesa per l'ambició de dominar la seva terra natal) i comencen a experimentar amb els xiticix (que crida Havolog a través d'un rifts que convoca amb un sacrifici brutal).

Però l'experiment no va acabar bé, ja hem explicat per què. I Kitiara es veu obligada a fugir cap a la planta 9 davant dels nassos dels nostres protagonistes.

... però què collons hi feien aquells allà?
i en Tanis? On era?
Ai amics meus, espero que si ens tornem a veure no sigui com a enemics, encara que sigui pels vells temps!

1 comentari:

Quim ha dit...

Síííí!!!! Hi ha una possibilitat de redemció. Em els seus coneixaments sobre la Coalicío, podrem derrocar-la del nostre món! :D

Q. (Sturm)