17 de setembre 2006

Els diaris de Kitiara (III)

Els viatges de Havolog i Kitiaria expliquen mil aventures més enllà del temps i l'espai.

Dels molts viatges n'hi havia uns quants que Havolog i Kitiara feien a Ansalon, la terra natal dels nostres protagonistes. En un d'ells van anar a parar per casualitat a les runes de l'antiga ciutat de Xak-Tsaroth. Allà van poder estudiar les restes del que havia estat el famós Institut Psi i van anar descobrint que encara quedaven mig en peu unes instal.lacions per a fer experiments psiònics molt potents.

Tot i els seus esforços no van trobar la clau que obria el mecanisme que permetria poder investigar els poders psiònics com mai s'havia pogut fer. Semblava que la clau era una Vara de Cristall Blau mítica, de llegenda.

Amb la idea de trobar-la van viatjar per Ansalon i, al no tenir èxit en aquesta búsqueda, van començar a viatjar de dimensió en dimensió fins que van arribar a una ciutat que els van sobtar.

Acabaven d'arribar a Ciudad Juárez, la ciutat més caòtica i bizarre del Megavers.

Una ciutat sense llei, sense control on operaven tot tipus d'estrafalaris i perillosos personatges perseguint extranys i malèfics objectius....

Allà Havolog i Kitiara se sentien com a casa! Un lloc on imperava la llei del més fort, on ningú preguntava per què sinó per quant. Allà van estar operant com a mercenaris, ampliant la seva fortuna personal fins que van conèixer a David Bonefield.Hav i Kitiara havien treballat amb molta gent, però aquest semblava l'operador més important que havien conegut fins ara. Van començar a treballar per ell, primer de manera esporàdica i després de manera més estable. Primer eren missions senzilles: recuperar tecnologia robada, destruir edificacions o matar a persones claus. Llavors es va començar a complicar: missions a traves de l'Imperi Pecos (zona salvatge de bandits nòmades), capturar vius a certs animals mutants extremadament perillosos, atacar a patrulles de la Coalició.... Sembla que la seva eficàcia el va convècer gratament i cada vegada es guanyaven més la seva confiança. Mai li van revelar la veritable natura de Havolog. Bonefield els hi pagava quantioses sumes de diners, equip i, tema que interessava profundament a Kitiara, medicaments i tractaments molt moderns que permetien perllongar la vida.....

Al cap d'uns mesos de treballar plegats Bonefield va anunciar-los-hi que s'havien guanyat la seva confiança i els promet portar-los al Complexe de Lone Star per a treballar amb ell en un projecte REALMENT IMPORTANT.

He sentit parlar molt d'aquest complexe diuen que un 85% de la tecnologia que tenim actualment porvé del descobriment d'aquesta instal.lació pre-Apocalipsi.... Potser allà puc aconseguir la vida eterna que vull....


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per en Tass, sembla clar que la Kitiara ha perdut el cap degut a un desencís amoros ocasionat per l'actitud d'en Tanis. La busca insaciant d'aventures i de reconeixement per part d'en Tanis, arraconant els sentiments que sent per Kitiara, són la causa evident del problema.

En Tass està convençut que el grup ha de fer tot el possible perque en Tanis i la Kitiara es trobin de nou i parlin sobre el tema.

Pel que fa a la Ciudad Juarez i a David Bonefield, en Tass se sent plenament atret per les "aventures" que es puguin derivar d'aquests.

Quim ha dit...

Si volem recuperar a la Kitiara, l'hem de dur a casa. L'únic remei pel seu mal és l'amor dels seus amics i companys. Només flairan l'aroma de les flors dels arbres de ferro o passejant per les planuries en un posta de sol pot fer que la seva psique torni i deixi de tenir estranys deliris d'immortalitat.

Sturm

Menécrates ha dit...

Genial!

Aquests comentaris m'ajuden a saber de quina manera "em voleu rebentar" la partida i així tinc els skelebots a punt.....

=)

M.