22 de desembre 2006

Capítol resum, final d'una temporada

Aquesta darrera partida és el que es podria definir com el capítol final de la 2a Temporada de la Dragonlance Rifts (que hem estat jugant des de el setembre fins ara). La 1a Temporada la hem estat jugant desde el principi de l'estiu del 2006 fins al setembre). Per aclarir una mica com està la trama faig un post-resum de les dues temporades:

1a Temporada: La Companyia del Rifts

La Saga va començar com comença la saga clàssica de les Dragonlance: el grup d'amics que es retroba després de 5 anys de separació. La vida de cadascún d'ells ha canviat, com ho ha fet el món que els envolta: un món sense déus, sense fe, sumit en el Caos, on les races ja no es comuniquen....

En aques desolador paisatge el grup (Tanis, Tass, Flint, Raistlin, Caramon, Bupu, Sturm) descobreix a la Coalició com a poder feixista i emergent a Abanisinia (la seva zona natal), també es fan amics de dos membres del Poble de les Praderies que porten una extranya vara de cristall blau que tothom busca. També descobreixen que una temible plaga assota la zona: els xiticix! Per més inri una de les membres del grup la Kitiara (xicota de'n Tanis i germana de'n Caramon i en Raistlin) no apareix.

Així el grup veu que no pot tornar a casa com volia i ha de buscar a la Kit i mirar què passa amb la vara. Al final el grup viatja a la ciutat perduda de Txak-Tsaroth on descobreix que la Kitiara és membre de la Coalició, i que aquesta fa servir als xiticix per envair Ansalon.

La temporada acabar amb el grup (sense la Bupu que sembla que mor....) endinsant-se en un rifts viatjanat a una dimensió desconeguda....


2a Temporada: les verdes planúries de Texas

El grup es desperta dins el Complexe Lone Star: el laboratori més avançat en tecnologia de tota la Terra de Rifts. Descobreixen que la Coalició intenta experimentar amb envair a través de Rifts (la Kitiara liderava aquest projecte), però també altres atrocitats inenarrables....

El grup pateix una forta crisi quan Sturm amenaça en abandonar-los degut a les seves crueltats amb civils que troben pel camí, però al final es sobreposen i aconsegueixen sortir del complexe sense ser capturats. Viatgen per l'antic estat de Texas, entren a l'Imperi Pecos (zona dominada per bandes de bandits i saltejadors) tot seguint les pistes que la Kitiara va deixar als seus diaris i a algun mapa.

El grup entra en contacte amb un extrany ésser anomenat Fizabn que els avisa que abans de tornar a Ansalon tenen una missió. També coneixen la fúria malèvola dels vampirs i la virtut de Lord Coake, cap dels cybercavallers a la Terra de Rifts.

Al final el grup demostra que s'ha pogut adaptar a aquest nou món, no ha pogut trobar a la Kitiara però sap que la clau per poder salvar a Ansalon no és tant llunyana.

La 2a temporada acaba amb el nostre grup d'herois a punt d'entrar en una extranya i bizarre taverna a la ciutat sense llei, Ciudad Juárez.

Fils oberts per aquesta 3a Temporada:
  • saber que se n'ha fet de la Kitiara
  • trobar-la
  • trobar a l'Home del Braç de Plata (que té els coneixements per forjar la Llança de Drac, clau per salvar Ansalon).
  • nous personatges secundaris: Martha (la xicota de'n Tass?), Todd (l'aprenent de'n Sturm?), Lonk (el dimoniet servent de'n Raistlin?)

properament a les taules del Capri....