05 de gener 2007

Obert fins a l'alba..... 1000 vegades! (1a part)

La tercera temporada comença amb un capítol especial de Nadal..... amb personatges convidats.

Els nostres herois estan entrant al Titty Twister (una taverna de Ciudad Juárez que té una extranya semblança amb la de la pel·lícula "Obert fins a l'alba" de Robert Rodríguez). Busquen informació sobre Kitiara i sembla que ella hi feia quelcom....

El local és un bar d'strippers, cosa que mosqueja a en Tanis.... i hi ha uns extranys personatges:

1) en una taula hi ha un obès mag acompanyat del seu servent: es fan dir Herpes el Quaesitor i Just de Mercille. Mentre Herpes demana una tapa gegant XXL de nachos amb salsa picant, en Just investiga, sembla que busquen un temple d'una antiga secta anomenada Diedne que amenaça a la famosa Ordre d'Hermes....

2) a la barra un clergue de Kassut (déu del foc elemental de Forgotten Realms) anomenat Joan Oli, acompanyat pels seus inseparables mèfits Marc, Martí i Miquel, observa atentament a les noietes. S'ha fet acompanyar per: en Jeremias Johnson, un armadillo mutant de la zona, que li fa de guardaespatlles; la Farruccia, una halfling assassina originària de la ciutat pirata de Freeport; i per Ataulphus de Berghafen, especialista de l'esotèric del Vell Món.

.....

Ara ve aquell moment on alguns dels nostres lectors deuen pensar: "En Menécrates no té vergonya!"

Ok, potser tot això es mereix una explicació, no?


A veure, resulta que fa poc vaig calcular que ja dec haver jugat/dirigit unes 1000 partides i vaig decidir que volia celebrar-ho. Al acostar-se el Nadal, molts dels meuc companys de taula i daus eren a prop i vam decidir fer La Meva Partida Número 1000. Al final vaig decidir fer la partida de Rifts que ens tocava però convidant a tothom (per aconseguir un grup del tamany dels que agrada a en Kevin Sembieda) i que cadascú portés un personatge que hagués jugat en alguna partida on jo era present (com a jugador o director de joc).

Així que tenim als nostres herois i tots aquests convidats a la nit especial del Titty Twister, que havia convocat molts turistes, moteros i siniestros.

Els diferents personatges anaven buscant informacions i aventures mentre l'hora del xou especial s'acostava.....

(continuarà)


3 comentaris:

Quim ha dit...

Volem veure les fotos!!! :D

Q.

Menécrates ha dit...

Les fotos arribaran, estan en procés....

les posaré al www.terradejocs.com!

Albert ha dit...

Va ser una Gran partida amb bastants moments memorables :D