22 de desembre 2006

Adéu Lone Star

S'aixeca el teló, comença el segon dia del Rodeo d'Uvalde. Els nostres herois aprofiten l'abundància del bazar i de la zona dels tallers per equipar-se, armar-se i fer negocis.

L'Sturm ha tranquilitzat a Sir Rigeld, el cybercavaller redimit, i li dóna pistes sobre Lord Coake. Sir Rigeld decideix buscar a Lord Coake a la ciutat d'Arzno. Tass recull els mèrits d'haver informat a Grange sobre la patrulla de dog-boys del Major Claval (el grup assisteix a la execució dels soldats de la Coalició, amb el debat moral/ètic pertinent) i el grup pot conèixer a Don Marco (amb qui fan negocis i així el grup aprofitarà el futur viatge a Ciudad Juárez per fer transport de mercaderies....). En això inverteix tot el dia i un grapat de beures i menjars!

El bazar està tranquil al vespre, i de cop els nostres aventurers detecten moviments extranys en una paradeta..... sembla que un parell de mercenaris d-bees estan transportant caixes de la Colaició a dins d'una parada. Al cap d'una estona arriben uns homes, amb aspecte ari, i entren a negociar amb els d-bees. El grup sembla que recorda que els d-bees eren membres de la guàrdia del Rei Macklin.

Just quan el grup s'hi vol acostar una manada d'uns extrans estruços mutants irromp en estampida al mig del bazar. El grup intenta calmar a les bèsties (cadascú al seu estil): Sturm monta i calma al líder de la manada, en Tass esquiva als animals per dirigir-se cap als mercenaris, en Caramon i en Tanis comencen a dispara, en Marvin usa els seus poders per calmar-ne a uns quants i en Raistlin decideix centrar-se amb el que va al darrera de tot.... que resulta ser un dimoniet!

El resultat de l'escena és:
- en Raistlin ja té la seva primera criatura esclavitzada!
- el grup ha capturat a la manada d'estruços que presenta com a regal a la tribu Simvan de Zimchex, que els havien convidat a sopar.
- els mercenaris d-bees porten un localitzador que en Tass els hi ha col.locat subtilment.

Així el grup es guanya la simpatia dels Simvan, que els conviden a assistir al seu palco a la festa de cloenda del rodeo on hi haurà els cabdills més importants de tot l'Imperi Pecos.

Arriba la festa final, el grup disfruta de l'espectacle, torna a veure a en Robert Grizzly, el membre dels Reid's Rangers que havien conegut a Txak-Tsaroth. Després de l'espectacle hi ha un debat públic entre els cabdills sobre si s'ha d'atacar conjuntament a la Coalició o no. Macklin i Zimchex són els partidaris d'atacar. Guilla-Gris (cabdill de la banda dels Apatxes) i l'Emperador Sabre Lassar són partidaris de ser prudents, desconfiant de les indicacions de Macklin que afirma saber que la Coalició està en un moment dèbil. El debat sembla encallat fins que de cop d'una torre d'il.luminació propera surten unes andanades de missils: unes es dirigeixen cap al palco on hi ha el Rei Macklin i les altres al palco on hi ha els nostres herois fent companyia a Zimchex!

L'Sturm s'interposa salvant, segurament, la vida de Zimchex, el grup es posa en acció per interceptar als franctiradors. Els missils que anaven cap a en Macklin són fets explotar pels seus guardaespatlles..... o això sembla, ja que el grup detecta una certa anomalia..... sembla com si estiguessin armats per explotar abans d'arribar al seu objectiu!

Segueix una escena de caos que només vosaltres, estimats lectors, us podeu imaginar..... un rodeo, amb més de 1000 assistents, tots bandits, saltejadors, aventurers i mercenaris varis.... evidentment tothom va anar cap als tiradors, amb ganes de linxar-los. En Macklin al davant exigint venjança i encenent els ànims per a que s'inicii la guerra contra la Coalició...

Quan es calma el tema i la polseguera ha baixat tenim que el nostre grup d'herois ha destapat el complot. No es pot provar del tot, però en Macklin queda totalment desprestigiat (i jurant odi etern als nostres protagonistes). D'altra banda, el cabdill Simvan Zimchex tracta a Sturm com si fos el seu germà i a la resta com a membres del seu clan. Grange també els hi agraeix la seva col.laboració omplint els dipòsits.

Tot sembla fantàstic fins que, enmig de la multitud, un observador fa perdre el somriure als nostres herois: el Major Claval. Sap qui són i els hi té jurada. Abans que puguin fer res es fon entre les masses....

Ara arriba el moment de la calma i la reflexió. El grup, estudiant els mapes trobats al vallenwood de Cassandra decideix anar primer a Ciudad Juárez, on sembla que Kitiara tenia un amagatall. A partir d'allà sembla que els mapes de Nou Mèxic i Arizona indiquen punts on la Kitiara va buscar elements que l'ajudessin a perllongar la seva vida. El grup decideix establir una certa ruta que passi per tots els punts.

Decidit això el grup inicia la seva ruta cap a Ciudad Juárez. El grup vigila i descobreix que són seguits per uns mercenaris. Els hi mig paren un parany i al final resulta que no són res més que viatgers amb la mateixa ruta. El grup arriba, a la fi, a El Paso, creuen el Rio Grande i entren a Ciudad Juárez, la ciutat sense llei. Un cop allà entreguen la mercaderia a l'Agència Matavampirs Sunshine, cobren i busquen la zona de la muralla antiga que marcava el mapa de Kitiara. La troben. És un extrany local nocturn. El Titty Twister!


Què hi feia aquí la Kitiara?