28 de setembre 2007

El Consell, Magnus i l'Orb del Sol

Encara commocionats per la mort de'n Cedric i el brutal assalt vampir a Arzno, el grup és convocat pel Consell de Tecnomags de la Ciutat. Allà es discuteix quin pot ser l'orígen de l'atac i quina és la millor manera de defensar-se'n.

De cop el grup veu, entremig del públic, a en Magnus Larsson. Llavors, com sempre passa quan aquest personatge és pel mig, sense saber com el grup acaba siguent els voluntaris per anar a buscar un objecte mític, anomenat l'Orb del Sol, que està amagat a l'antiga ciutat de Prescott (ara coneguda com Cuc-Podrit).

Així el grup arreplega l'equip i, sense gaire opció a descans, emprèn el viatge cap a la misteriosa ciutat. Quan ja són a punt d'arribar-hi senten per ràdio que la ciutat d'Arzno torna a ser víctima d'un assalt!

Ara sembla ser l'atac, d'estil guerriller-terrorista, dels servents dels vampirs. Tots ells liderats pels membres del Culte de la Sang i uns cyberknights caiguts. És evident que la ciutat d'Arzno està en greu perill ja que a ningú li cal ser molt llest per saber que a la nit l'atac vampir es repetirà, i aquesta vegada les forces dels defensors no estaran tant fresques.....