28 de setembre 2007

Cuc podrit, els Worm Wraiths i el Clan Bulp

La ciutat de Prescott està enterrada sota la sorra. Només les puntes dels antics edificis sobresurten.

El grup avança cap el que sembla una cúpula mig derruïda. Se saben vigilats, sembla que hi ha uns extranys vaquers que els controlen.

De cop el grup és atacat per un enorme cuc de més de 12 metres que surt de cop de sota la sorra! El grup el venç i s'acosta cap a la cúpula, pèrò es fa evident que els vaquers (que cada vegada són més) no volen que el grup hi entri. A més sembla que els cucs gegants (que són molts) estan sota les ordres dels vaquers. Al final el grup entra a la cúpula, on ni els vaquers ni els cucs s'atreveixen a entrar.

Allà troben l'Orb del Sol i es decideixen a tornar-lo a Arzno. Però sembla que la sortida no serà fàcil: els vaquers i els cucs els tenen mig assetjats. Amb molta dificultat aconsegueixen pujar de nou al seu vehicle i fugir. Pel camí descobreixen que els vaquers no són humans sinó que són Worm Wraiths, éssers malèfics i sobrenaturals fets de cucs.

El grup fuig, perseguit per tota aquesta fauna, que sembla els acorrala i els vol encerclar. Així el grup acaba, sense poder-ho evitar, entrant a la Zona Nuclear coneguda com el Waste, on habiten esperits lamentadors de les víctimes del Cataclisme.

Sabent-se en situació molt perillosa, ja que els esperits lamentadors et poden deixar en estat catatònic per sempre!

Sense saber què fer el grup observa una situació peculiar: darrera un matoll hi ha tres petites criatures intentant camuflar la seva presència, però amb un enorme pal, en forma d'antena i carregat d'utensilis de cuina..... nans gully!

Al final els nans gully resulten ser la salvació ja que ells irradien una extranya aura que allunya als esperits. Això si, els nans no accedeixen fer cap altre trajecte que no sigui el que els porta directament al seu poble: el Regnat del Rei Bulp!

Un cop a la vila gully el grup es veu obligat a superar la Prova de la Humilitat al haver de fer tot de coses absurdes per aconseguir contentar els nans i que així aquests accedeixin a acompanyar-los fins a la sortida del Waste.....