28 de setembre 2007

Assalt vampir a Arzno..... la mort de Cedric

El grup insisteix a en Cedric sobre adquirir el coneixement per forjar Dragonlances i sobre la possibilitat de saber on trobar el Martell de Kharas, però en Cedric només està obsessionat en la seva nova arma de destrucció massiva d'éssers sobrenaturals....

Arriba la nit i el grup es disposa a descansar quan de cop descobreixen que la ciutat és víctima d'un assalt vampir! A més just avui que la gran majoria de companyies mercenàries han marxat cap a Bisbee (animades entre altres per la Kitiara) a lluitar contra vampirs...

La ciutat està en perill, però això no desanima als nostres gloriosos aventurers que es disposena a col.laborar en la defensa de la fàbrica d'objectes de tecnomàgia. Descobreixen (cosa que ja sospitaven) que els vampirs no actuen de forma erràtica ni salvatge: estan organitzats, molts d'ells van armats i amb armadures i tenen suport d'humans infiltrats a la ciutat!

La batalla és dura i el grup decideix provar la nova arma de'n Cedric: l'efecte és demoledor, la nova arma funciona de meravella eliminant vampirs a punta pala, fins que alguna cosa falla.... en Tass i en Cedric intenten reparar-la, però sense perdre el control de l'estratègic punt que defensen, en Raistlin cau inconscient i en Cedric es veu obligat a prendre mesures dràstiques per evitar que la màquina exploti: al final de la batalla, sembla que el grup ha pogut defensar la seva posició però en el camí Cedric ha mort.

Les seves darreres paraules són d'ànim pel grup i els hi explica que els hi dóna el Braç de Plata.... que en Tanis podrà posar-se!