23 d’octubre 2006

L'assalt dels vampirs



Al final arriba la nit a Rio Grande.

El grup es distribueix i fa guàrdia. El vehicle i el munt d'armes que porten a sobre els hi donen extrema confiança.... de cop s'acosten 4 vehicles: són uns hovercycles amb uns mercenaris a sobre. L'Alcalde de Rio Grande, Don Mario, indica que són els mateixos que van xantatgejar al poblat.

En Tass surt volant amb la seva hovercycle a interceptar-los. Intenta enganyar-los però ells insisteixen en parlar amb Don Mario.

Un cop allà els mercenaris demanen els 100.000 crèdits i quan Mario anuncia que no els tenen els mercenaris llancen una bengala d'avís. Sembla que almenys un d'ells és un psi-stalker. Cap d'ells és vampir, ja que la llum del dia encara brilla. Fugen i s'amaguen als turons més propers. Quan el grup s'arma de valor i vehicles estan a punt d'atrapar-los quan se sent un udol. Després un altre i un altre..... una extranya boira comença a envair Rio Grande. De cop la ciutat entra en pànic: algú llança missils contra l'empalissada mentre els vampirs envaeixen les cases. Xiscles i crits avisa als nostres herois que corren amunt i avall de la ciutat matant vampirs....

Els vampirs també han assaltat l'ajuntament i intenten robar els diners a Don Mario, que resisteix com pot (amb l'ajuda de'n Flint -en un cameo de'n Josep, que s'inicia al Rifts!- i en Raistlin). El grup està dispers i, per variar, separat. Una part ha sortit fora de la ciutat buscant l'orígen dels llançamissils.

A dins la ciutat el caos és total, fins que de cop arriba un extrany cavaller....


És un cybercavaller, que entra en escena amb un crit en Solàmnic (idioma exclusiu d'Ansalon). Es tracta de Lord Coake (que, encara que els personatges no ho saben, cal que els jugadors sàpiguen que és el fundador de la Germandat de Cybercavallers). Amb ell al costat la balança de la batalla es decanta a favor dels viu (i contra els no-morts). En Coake explica als nostres herois que per matar definitivament a un vampir cal primer clavar-li una estaca de fusta al cor (o també una arma de plata), llavors tallar-li el cap i després cremar-lo. Només així es pot matar a aquests engendres....

Al final el grup aconsegueix foragitar als vampirs i capturar a dos dels mercenaris que extorquien a la vila de Rio Grande. L'Sturm i Lord Coake es queden parlant en solàmnic a un racó mentre la resta del grup es recupera i comença a interrogar als presoners....

3 comentaris:

Quim ha dit...

M'encanta el fet que no perdem de vista la Dragonlace, tot i trobarnos en una altra dimensió! Trobo que dóna més sentit a lo que fan els personatges en la Terra dels Rifts. Pau, ets el millor...amb diferència!

Anònim ha dit...

Trobo molt encertada l'apreciació d'en Quim. No hem comentat encara com es bellugava en Sala "como pez en el agua" amb el sistema i ambientació RIFTS.

Quin Mamon!! Mira que ha estat anys martiritzant-nos amb lo de vetar jocs!!

En fi, estic disfrutant molt.

Menécrates ha dit...

En Josep, al cap d'uns dies i fullejant ansiosament el Bionics Sourcebook, no va poder criticar gaire res més de Rifts excepte que era un joc molt desordenat (quin geni ho és?)i que calia controlar/podar certs aspectes (que ja hi estic d'acord).

Sobre la resta, només dir-vos que també estic disfrutant! I Molt!

Següent!