12 d’octubre 2006

Rescat al pantà

El grup, després de reprendre forces, s'adentra cap al llac de White River buscant a la filla del camperol. El grup (avui format per l'Sturm, en Tanis, en Tass i en Raistlin) segueix les roderes enormes i un extrany rastre monstruós (com d'un enorme sèrpid). En Raistlin detecta algun "bitxo" al llac i decideixen només trepitjar terra ferma. La part nord-est del llac és un pantà, i les roderes es dirigeixen cap al centre d'ell. El grup fa una mica de volta i descobreix d'on surten les roderes.

Un enorme vehicle tot terreny, abandonat just davant d'una cova.... està ple d'herbes i follatge. Fa temps que està abandonat. La cova irradia mal i al voltant de l'entrada hi ha cadàvers d'homes mutilats. Al adentrar-s'hi quasi són víctimes d'una criatura malèfica:

l'engendre diabòlic domina la màgia i posa en seriosos problemes al grup quan aconsegueix deixar fora de combat a l'Sturm. Per sort en Raistlin pot estrenar un poderós conjur que deixa la bèstia mig morta. Un cop acabat el combat veuen que no hi ha rastre de la filla del camperol, però si les restes d'altres aventurers que havien caigut a la trampa de l'Oborus.

El grup recull tot el què troba de valor, aconsegueix posar en marxa el vehicle (que a més té armament pesat i un hovercycle auxiliar) i torna a casa del camperol per comunicar-li que no troben a la seva filla.

Un cop allà el camperol, alleujat, els hi explica que l'Oborus els tenia esclavitzats i els obligava a mentir amb el tema de la filla per enviar-li carnassa. Ara que el grup l'ha deslliurat marxarà cap al nord, buscant tranquilitat.