12 d’octubre 2006

Texas venim!

Amb el vehicle més o menys arreglat per en Tass, el grup comença el seu viatge per les verdes planúries de l'antiga Texas.

El que en l'antic mapa de Kitiara era un entramat de carreteretes i poblets ha esdevingut, després de l'Apocalipsi, en una extensió enorme turons rocosos recoberts per herba. Manades de bisons cavalguen de nou per les praderies que fa molt de temps l'home blanc li va treure.....

En unes poques hores (el vehicle és bo per anar a camp a través) arriben a Abilene.

Es tracta de la primera ciutat de la Terra que els nostres aventurers poden veure. Un poble d'uns 5.000 habitants, enmurallat i protegit (nivell de seguretat baix) per la Coalició. Allà el grup pot comprar fuel líquid i poca cosa més, però en Tanis (amb la seva habilitat especial per les botigueres) s'assabenta que 3 km al sud hi ha un bazar fora del control directe de la Coalició. Allà podràn trobar tot tipus de material i podran vendre molt del que porten.....

El grup s'equipa i acondiciona les armadures i armes que porta. En Tass abarateix certs costos treballant d'Operador i l'Sturm alliçona i entrena a en Todd (el noi que va rescatar del Complexe Lone Star).

Un cop a punt el grup es dirigeix a creuar el riu Colorado. Buscant un gual per poder atravessar amb seguretat el grup detecta que a l'altre costat hi ha tot tipus de totems insultant a la Coalició, fets amb restes d'armadures de la Coalició i skelebots.

El grup creua el riu i entra, segons sembla marcar el mapa de Kitiara, en la zona dominada pels Simvan. Al cap d'una estona veuen arribar una enorme manada de cavalls salvatges.
En Tass engega el hovercycle i promet a l'Sturm que tindrà la montura que desitja.....

però els cavalls no galopen per plaer sinó que sembla que fugen d'un grupet d'uns quinze dinosaures extranys....

a qui en Tass sembla una presa més temptadora que els cavalls. Els Tigre-raptors intenten encerclar a en Tass i, quan aquest menys s'ho espera, li escupen als ulls i l'enceguen. En Tass ha d'aixecar el vol amb el seu nou vehicle per no caure sota les seves urpes.... La resta del grup s'acosta amb el nou vehicle (sembla que en Tass proposa com a nom Cacaneta) i ataquen als dinosaures. L'Sturm en captura un amb les mans nues i en Rasitlin fa fugir la resta amb un conjur.

Mentre tot això passa han aparegut els Simvan, que s'acosten encuriosits per l'extrany aspecte de tota la companyia....

Quan el grup es mostra anti-Coalició i, sobretot, amb ganes de comprar animals, els Simvan (que estaven pasturant els cavalls amb l'ajuda dels tigre-raptors) els guien fins al seu campament. El campament d'aquests nòmades és espectacular i allà coneixen a Zimchex, el cabdill dels Pervic (nom del clan). No és mala persona i és un bon negociant: a canvi d'alguns crèdits i armes obtenen una montura exòtica per l'Sturm i poder sortir vius del seu territori. Zimchex coneix a la Martha (filla de Julius), recorda a la Kitiara (però també informa al grup que fa molt que no la veu) i informa al grup que d'aquí pocs dies hi haurà el famós Rodeo Buckaroo a Uvalde.

Al final el grup creua, de vespre, una cadena muntanyosa i veu una ciutat a l'altra costat. Hi arriba per passar-hi la nit i, veuen com s'han desviat!

Estan a Del Rio, ciutat que limita amb Rio Grande, justa a la frontera de l'antic Màxic, el que en el mapa de Kitiara es denomina com Imperi Vampir!