12 de novembre 2006

El Circ de la Vida!

La batalla contra els vampirs acaba. La victòria ha estat clara però no sense cost.

Mentre la població de Del Rio reconstrueix la ciutat els nostres herois busquen respostes: per un costat l'Sturm parla amb en Coake; per l'altre la resta del grup interroga als mercenaris capturats. Sembla ser que un dels dos té certs poders: no és un vampir, però els ulls se l' tornen vermells de tant en tant.... el tipus es manté molt arrognat tot i no portar armadura. Parla constantment d'uns "germans", d'un "culte de la sang".... el grup no en treu l'aigua clara i de cop intenta fugir. Tass li dispara però resulta ser una criatura Megadamage!

Al final la maten abans de que fugi.

De cop se sent cridar a l'Sturm. Coake marxa a galop i el cybercavaller està totalment enfonsat anímicament.

El grup es lleva amb uns crits i una música.

El circ ha arribat! El Fantàstic Festival del Dr. T. Geller ha arribat a la ciutat. El Dr. Geller és un adorable embaucador i la seva prole inclou una sèrie de freaks i engendres com en Trencaossos un autèntic Matadracs (ésser d'una altra dimensió), el Capità Intrèpid (escapista meravellós), el Impressionant Dr. Matèria Gris (l'home que tot ho sap), Boja Melodia (la invocadora de criatures del més enllà) i els Floppers (petits éssers dimensionals que fan malabarismes i clown)....
El grup disfruta de l'espectacle (espero que els vostres comentaris expliquin els diferents shows).... i acaba enrolant-se al circ com a força de seguretat; ja que a més comparteixen ruta: tots van cap a Uvalde, el Circ de Geller a muntar la paradeta al Gran Rodeo (event anual més important de l'Imperi Pecos) i el nostre grup d'herois a buscar alguna pista més de la Kitiara.
Al matí després del xou, la comitiva inicia el seu viatge.... els nostres herois són el vagó de la cua, protegint la reraguarda.

De cop algu detecta un moviment, algú altre sent un remor entre les runes de la ciutat que estan atravessant.... en Tass detecta unes converses de ràdio..... ens ataquen!
Una enorme manada de grigleapers (animals insectoides molt agressius) ataca a la caravana!

I els grigle apers no estaven sols! De cop la Martha i una altra rata hiperactiva apreixen per allà. Estan caçant als bitxos per vendre'ls!

S'ajunten al grup en la batalla. El grup lluita i aconsegueix (amb un combo de màgia, psiònica i força de xoc) allunyar-los.

El viatge acaba a Uvalde: una enorme ciutat de tendes i campaments.... que està en plena festa!
Hem arribat al Gran Rodeo d'Uvalde!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veint el show esperpentic del circ, personalment crec que podriem montar el nostre propi circ que consistiria en:

Marvin!! L'home cap de melo, que molt intenta pero no fa por!!

Raistlin!! Amb els seus espectaculars poders tant aviat t'asseca un nap com t'apreta el cerin!!

Tanis!! El gran guerrer que amb un simple fusell és feliç!!

Vent del riu!! L'indigene inadaptat, que tot i no tenir cama no diu ni piu!!

...

En definitiva!! Qua ja triguem!!