18 d’agost 2006

Sota les runes de Xak-Tsaroth

Ahir els nostres herois van arribar a Xak-Tsaroth. Jugàven la Lluna d'Or (a càrrec d'un nou jugador que s'estrenava), en Tass, en Raistlin, en Caramon, la Bupu i l'Sturm.

El misteri va començar quan van descobrir, entre els pantans de Xak-Tsaroth un enorme i ocult campament de la Coalició. La sorpresa va ser descobrir que la Kitiara és, com ja sospitaven, la Dama Blava (cap militar de la Coalició, sense saber l'abast del seu poder). Per sort l'Sturm i la Bupu van impedir que en Tass intentés robar un enorme robot. Mentrestant, en un campament improvisat, la Lluna d'Or, en Raistlin i en Caramon van tenir un encontre amb en espectre del passat, del que la lluna d'Or va treure'n alguna informació profitosa.

Van vorejar el campament i van arribar a la ciutat en runes de Xak-Tsaroth on van descobrir un edifici en peu: l'antiga seu central de l'Institut Psi, una institució precataclisme que es dedicava a l'estudi de la psiònica. Al arribar van veure que la Lluna d'Or és una viva rencarnació de la Dra. Mishakal, cervell i ànima del projecte Institut Psi. També van descobrir que en certa manera la Coalició està experimentant (amb la tecnologia supervivent de Xak-Tsaroth) amb els xiticix (els temibles insectoides).

Després d'un parell d'encontres on el grup va evitar, intel.ligentment, el combat vam arribar a una de les escenes que hauria d'estar entre les 10 millors escenes de cap mòdul de rol: el pou, les olles i els nans gully.

L'he llegit, jugat i dirigit un munt de cops i mai m'ha defraudat. Ahir tampoc va ser la excepció.
Què dir-vos als que no hi éreu? La Bupu esperonant als nans gully amb el seu punxó elèctric, les olles amunt i avall a tota velocitat, l'Sturm tirant soldats de la Coalició avall, en Tass penjat de la cadena, en Caramon per terra a l'olla, en Raistlin levitant (i fent levitar als que queien)...... i tot va acabar amb el llançament d'explosius plàstics a la comitiva de recepció que els esperava a baix...

Per sort es va fer tard i vaig poder parar la partida. Ara tinc dues setmanes per reconstruir la història.... ;-)

1 comentari:

Tempestari ha dit...

Ohhhh!

M'ho vaig perdre!

Hem sembla, però, que continua faltant un lider capaç.