12 d’agost 2006

Rol sense complexos!

Una de les coses més bones que té el Rifts és que respòn sense apel·latius al títol del post (que va pronunciar per primera vegada en Tempestari, el nostre Tanis particular).

La veritat és que la grup hi ha de tot: mags, guerrers, poders psiònics, cibernètica i biònica, races diferents.... i tot més a menys integrat (sobretot amb el concepte de Megavers (que ve a ser un tipus de multiplans com els que ens proposava Michael Moorcock en els seus llibres). A més tot en un ambient de ciència ficció postapocalíptica que no està gens malament per jugar a sci-fi, a no ser que siguis un trekkie o un fan d'Star Wars. Sempre he buscat un bon joc de sci-fi i fins ara només havia provat, que m'agradés, el Fading Suns.

Ara estic preparant la sessió de la setmana que ve i veig, amb ganes, com puc sorprendre als jugadors amb girs d'argument i trama que em venen donats per material publicat per Palladium Books. D'acord que hi ha molt de munchkinisme i sempre s'ha de "retallar" moltes fricades, però quan no?

Fins que no arribin els jocs de Maqui Edicions el Rifts ens pot donar molt bones sessions....

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'he sentit invocat!!
Sento dir-te que dins els nostres "plans editorials", si és que en tenim, hi ha previst la publicació d'un joc de ciència-ficció però al pas que anem quan sorti ja es podrà considerar un joc contemporani, jaja!

Quim ha dit...

Per cert, he vist que en el Rifts es pot fer multi-OCC o combinacions d'RCC-OCC. Es veu que està explicat al High Seas the Pallafium Fantasy. Algú el té?

Q.

PS: La velocitat de creació d'un artísta és inversament proporcional a la qualitat del seu producte ;)

Menécrates ha dit...

Els multiclasses OCC són molt complexes i molt poc aprofitables.... ho trobaràs als fòrums de palladium (després ho busco i en penjo un post). Combos de rcc-occ sempre són possibles: agafant la rcc només com a raça i prou.

Mateu! Tot arribarà! Ànims!