06 d’agost 2007

les teories de l'Sturm

L'Sturm ens diu:


"La Kitiara vol poder. Està obsecada amb ell i com que està enamorada o li té enveja (encara no està clar) a en Havolog (i aquest viu tants anys) doncs busca també la manera de viure durant molt de temps. Ha rebutjat la inmortalitat vampírica perquè suposaria viure com una "esclava" inmortal, cosa però que no li impedeix relacionar-s'hi quan li convé (especialment amb el Culte de la Sang).

Si ara escala posicions en un grup de mercenaris, per què vol tornar a Ansalon? Segurament per què sap que allà hi ha en Havolog i que un exèrcit de la Coalició ha quedat allà aïllat sense possibilitats de comunicar-se amb els seus superiors. Cosa que la catapultaria a General sense haver de cumplir ordres de ningú més (sembla una caramel massa llaminer per deixar-lo escar. oi?).

No tinc clara encara la relació dels cyber-cavallers renegats en tot això. Està clar utlitzen tecnologia i els vampirs per saquejar, però com controlen els vampirs? Hi té alguna cosa a veure la Kitiara?

Preguntes, preguntes..."

2 comentaris:

Albert ha dit...

Mmmhhh
Sembla clar que el Caçador s'ha perdut unes bones sessions :S
Gràcies per les disquissicions Sturm, interessant anàlisi.

No cal dir que per un bon preu us puc portar la Kitiara... viva, naturalment.

Quim ha dit...

Cada vegada es fa més palès que les habilitats del Caçador seran útils...llàstima que els mètodes i l'actitud no siguin les adequades ;)