20 de juliol 2007

les teories de'n Tass

En tass ens diu:
"El que està clar que la Kitiara ha perdut tot sentit de lleialtat i s'ha marcat l'objectiu d'assolir el màxim poder personal possible. Per arribar a assolir-ho farà i esta fent tot el que sigui necessari, de fet jo crec que per ella sols som la forma per a poder tornar amb en Havalog, que suposadament ha quedat retingut a Ansalon (encara que aquesta teoria podria ser una "cortina de fum" i que veritablement estigui liderant o vinculat als cyber cavallers caiguts).

Personalment em sembla que la Kitiara i en Havalog dirigeixen aquesta facció, i estan fent el doble joc amb altres afiliacions mercenaries per anar guanyant poder. Tindria sentit, ja que recordem que en Havalog té poders de control d'essers, a part de un gran coneixement asotèric). De ben segur que té un intrés especial en Bisbee perque en poden treure algun partit o coneixement del gran centre vampíric.

Pero be!! El que estar clar és que la Kitiara té un carmel a la boca, que es diu Ansalon. Amb un destacament aillat i abandonat de la coalició, la planta 9 de la Lone Star tancada, i amb Bradford havent oblidat la conquesta d'Ansalon, Havalog i Kitiara tenen tots els asos a la màniga per apoderar-se de la nostra terra i erigir-se com a dominadors.

Aquí és on entrem nosaltres. La Kitiara sap que sense en Havalog i els seus poders ella és una simple mercenaria. Per tant la gallina dels ous d'or és en HAVALOG. Un drac que haurem de matar, si volem que en el futur Ansalon segueixi essent el paradís on vam creixer. Per matar-lo hem de forjar les "dragonlance", i per forjar-les hem de saber com (que ens ho dirà en Cedric) i a on (que aixó encara estem darrera la pista, be que sabem que haurem d'anar a una alra dimensió, Fizband ens hi podria portar?).

Un cop forjades les Dragonlance, haurem de trobar a HAVALOG, que pot ser mes o menys senzill. Si han obtingut prou garanties i poder de ben segur que ja estaràn a Ansalon conquerint i aterrant al mon, sinó, de ben segur que ells ens trobaran a nosaltres per destruir les dragonlance. Encara que coneixent la Kitiara, de ben segur que no es podrà estar d'iniciar la conquesta d'Ansalon per a poder erigir-se com a reina o emperadora.

Els altres enemics que hem anant trobant, son circumstancals, i qui sap, potser no cal desestimar l'ajuda de Bradford per a venjar-se de la traició de Havalog i Kitiara."

2 comentaris:

Quim ha dit...

Estic molt d'acord amb en Tass. La qüestió és, ens enduem la Kitiara a Ansalon o no? Si la tenim a prop la podrem controlar, tanmateix alguna cosa em diu que no serà gent fàcil "retenir-la" a nostre costat, amb la qual cosa potser lo millor és no tenir-la a prop...

-Sturm

Albert ha dit...

Tan paradissíac és el vostre món natal?
Potser podríem aprofitar l'empenta de la Kitiara per establir un Govern que resolgui les injustícies que de ben segur hi ha a casa vostra. Per començar es podria expulsar tots els nans Gully, per exemple.
Sigui com sigui aquí em teniu, especialment si per alguna estranya raó el llibre d'Skelos ha anat a parar a casa vostra.

Lamento no haver estat present a casa de la Kitiara. Altrament celebro que en Tanis l'hagi retrobada.
Ara que s'ha acabat la vostra missió en Raistlin podrà atendre degudament els temes importants que per extensió em temo que ens afecten a tots.

Respecte a la filiació de la vostra amiga amb la Coalició o amb els cybercavallers renegats... què voleu que us digui!!! Em semblaria molt pitjor que hagués tractat amb els extints Roses Blanques.

Alimento l'esperança que a aprtir d'ara esbrineu la verdadera natura del Poder per corrompre el vostre cos i enaltir el vostre esperit cap a Forces que no podeu ni imaginar. Smpre que calgui hi seré per mostrar-vos el camí i colgar la vostra faç davant de l'Insondable Abisme del Poder.