01 de juliol 2007

Cedric, again

El grup aconsegueix arribar a Arzno i instal.lar-se a un petit hotelet. Després d'un viatge tant llarg i fatigós el grup es reuneix per definir les tasques a fer i també per agrupar una mica tota la informació obtinguda.

Les averiguacions del grup:
- existència del Culte de la Sang
- existència d'uns cyberknights vinculats/aliats/dominadors de vampirs
- la Kitiara s'ha aliat amb els Vampirs per aconseguir la vida eterna, suposadament per poder-la compartir amb Havolog el drac
- a Arzno hi ha un home, amb un braç de plata, que ha d'ensenyar al grup a forjar les Dragonlance, que els ajudaran a salvar la seva dimensió natal. Vinculat a això hi ha els diferents somnis que el grup va tenir durant la estada al Temple de Cybercavallers, on es veien fent diefrents rols en la forja de les Dragonlance.

El grup opta per buscar Lord Coake, cap dels cyberknights i que té vinculació amb Sturm. Per fer-ho van conèixer un elementalista de l'aire que va donar-vos informació sobre els refugiats de Tolkeen (que també van visitar) i va presentar alguna de les localitzacions de mags a la ciutat.

Passejant per la ciutat el grup es retroba amb en Magnuss Larson, el mercenari d'Ansalon que creien mort, amb una arma pesada (prohibides dins Arzno). La situació és extranya, es presenta com a un amic, sense tenir en compte que la darrera vegada que es van veure amb el grup estaven en bàndols oposats.... En Tass li coloca un localitzador i el grup comença a seguir-lo. En Magnus es fa l'escàpol i de cop el grup topa amb l'Home del Braç de Plata, que resulta ser un tecnomag amb un braç cibernètic de plata anomenat (el mag, no el braç) Cedric Letang. El grup estableix un vincle amistós i l'acompanya per la ciutat. Cedric resulta ser un tecnomag de la branca de I+D de la AWM (Arzno Weapon Manufacture) i convida al grup a viure dins la fàbrica d'objectes de tecnomàgia. Allà visiten el seu laboratori on està investigant sobre una forma d'atac definitiva contra vampirs i criatures sobrenaturals.

Convertits en ajudants forçats de Cedric li fan companyia mentre va a comprar. Al mig del mercat en Cedric és víctima d'un atemptat (tot sembla indicar que per membres del Culte de la Sang). El grup el va salvar. Altre cop al laboratori en Cedric els hi va demanar ajuda per anar a investigar unes coves del Grand Canyon.....

la sessió va acabar amb el grup cridant: dajon, dajon!