01 de juny 2007

Arzno per fi!

El grup s'aixeca després de reposar a la Llar Casolana i emprèn de nou el camí cap a Arzno. Paren a Joseph City, on reposten combustible i veuen que la vida a la Gran Ruta està basada en la confiança i l'intercanvi entre els que hi viuen. Hi ha rumors d'activitat vampírica creixent i que el Cos de Mercenaris d'Arzno (CMA) està prenent cartes en l'assumpte. També descobreixen que cal tenir una llicència de la CMA per exercir de mercenari a la ciutat d'Arzno.
L'anar acompanyats pel tramper-correu Gregory Pick i els seus dog-boys els ajuda molt. Reemprenen el camí i a poques milles d'Arzno reben un atac sorpresa i injustificat d'una esquadra de 4 SAMAS de la Coalició! Aconsegueixen batre'ls i descobreixen (a partir d'interferir amb les comunicacions dels que fugen) que en realitat buscaven a en Gregory, que duia un paquet amb un localitzador.
Es recuperen del combat i el grup arriba, per fi, a la impressionant ciutat d'Arzno. Allà podran començar a buscar a la Kitiara al final.....

1 comentari:

Quim ha dit...

Val a dir que el combat contra els SAMAS va ser altament cinemàtic i el "dueto mortale" Tass-Sturm cada vegada està en més sintonia, sobretot quan es refereix a enemics voladors ;) Va haver-hi:

- Ràfegues de rail-gun d'en Tanis.
- Penjada d'en Tass al SAMAS des d'una arbre amb abatiment mitjançant explosiu enganxat al motor.
- Atrapament de SAMAS a la magic net qual Spiderman!

Inpressionant!