25 de maig 2007

De robots predeterminats i de gullys protagonistes....

El grup segueix en la seva creuada èpico-comercial.
Persegueixen als nans gully per prendre-els-hi el robot i per saber què amaguen aquestes rates megaversals..... quan de cop coneixen el secret de l'Erm: és una zona habitada pels fantasmes dels morts durant l'Apocalipsi i per unes extranyes entitats espirituals portadores de pors i angoixes que són anomenades Xiscladors.
L'Sturm en pateix les conseqüències directes, així com la resta del grup, però al final es poden escapar i sortir de l'Erm, amb el robot.
A les viles isolacionistes de la Confederació Clarkdale el grup recull informació sobre Cucpodrit, sobre l'Erm i també descobreix que la Kitiara no havia passat per aquí.
Recuperant la Gran Ruta, s'uneix al grup un extrany tramper-correu anomenat Gregory Dolot, home del salvatge oest que va acompanyat d'un grup de gossos mutants: la Puça, la Trufa, la Llesca i en Pelat. Amb aquesta nova companyia arriben fins a la Llar Casolana, pensió-hotel regentada per una acnciana adorable d'orígen sioux: la Miss Sunshine.
El grup decideix parar a descansar.

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

Una partida espessa. Sobretot per què estava molt cansat i l'àpat del Capri em va acabar de noquejar....

Repòs i un canvi de menú serviran per millorar!

Endavant!

Albert ha dit...

Desseguida ens vàrem fer amb el tramper i els seus gossos mutants: havíem sopat perca fumada de Vandellós i l'aliniament de l'Sturm estava en posició mutant.

La decepció de la partida no va ser el cansament del màster. Diguem que tots ens havíem imaginat una altra cosa en sentir parlar de la Mrs Sunshine... els Rifts tenen aquestes coses :D

Quim ha dit...

L'Alineament de l'Sturm està perfectament calibrat. Sí són bandits han de ser castigats. El Nans gullis s'aprofiten de la llàstima que generen per sortir impunes i mentrestant continuen fent de les seves. Com sempre l'Sturm s'enfronta al mal amb determinació, ja sigui un poderós dimoni com un nan dimensional.