04 de maig 2007

Arizona..... venim!

Crònica de l'Sturm:


…i ens internem a l’antre de perdició immunda que resulta ser el catau de la Kate – La Marian resta a terra amb una ferida de làser al braç; que puc tractar amb èxit per evitar la seva infecció. A l’habitació de darrera hi trobem un zona de joc secreta, segurament per dur a terme negocis il·legals. Allà, una colla de d’ajudants del xèrif es relaxen aliens al nostre assalt. Els intentem atrapar a l’habitació on estan, però en arribar a una nova sala de joc ens sorprenen per una altra sortida. Ens trobem amb un foc creuat entre els ajudants del xèrif i un eunuc servidor. Sort de la ràpida actuació del Caçador i d’en Tanis, que té prou seny per treure’ns d’allà cap a una porta amagada que ens dur directament al catau on s’amaga la vampiresa Kate. Allà lluitem ferotgement contra ella i el seu protector, però els poders combinats dels nostre grup fan que no tinguin cap possibilitat. Al final, sortim del bordell amb l’explosió característica del grup darrere nostre.
Mentrestant, en Tass fa els seus tripijocs verbals amb els del Black Market. Com era d’esperar li surt tot rodó i quilos d’explosiu amb centenars de Megadamage fan la feina doble complir amb la seva venjança i despatxar el Mercat negre a la ciutat, deixant via lliure als productes Naruni: Black Market 1 – Tass 2 (la remuntada).
Tot plegat genera una gran confusió a la ciutat, cosa que s’incrementa amb els rumors que escampa en Tass per embolicar més la troca. Aquest clima no contribueix a parlar amb l’alcaldessa (tal com suggeria la nota de la Kitiara en el seu plànol), de la qual, malgrat esbrinar que té algun sistema per allargar enormement la seva vida (pactes amb vampirs? una poció màgica?) no en traiem gaire més l’entrellat.
Una cosa és clara, em de sortir de la ciutat abans que es faci de nit. La Kate no estava sola a la ciutat. El seu marit despertarà quan el sol es pongui i quan sàpiga el que em fet enviarà a tota la seva progènie a eliminar-nos. Decidim esperar-lo fora de la ciutat, des d’on el puguem veure venir, preparats per l’assalt. Però la bursada vampírica és massa potent pels nostres poders i habilitats, especialment essent instigada pel Caçador amb un comentari cruel recordant la mort de la Kate. Amb el Caçador i jo mateix retorçant-nos de dolor per un conjur, en Tanis decideix emprendre una retirada tàctica. Seguirem el nostre camí cap a Azrno, però no oblidarem el mal que plaga aquest racó de món...


Sir Fullabrillant

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Després d'abandonar aquesta ciutat infectada de mal, guiada sota el jou, l'esclavatge, el control i la dominació efectuada per la deshonrosa companyia comercial Blackmarket, ens hem de centrar en el clar objectiu de destruir totes les conexions i l'entramat vinculat entre el Culte de la sang i la Blackmarket.

Sembla a ser que la nostra pitjor temensa respecte la coneguda, per ja no dir amiga, Kitiara, cada cop sembla ser mes real. Hem de trobar-la i sembla evident que el destí ens empeny cap a Arzno.

Haurem de ser cauts, desconfiar del que sembla ser i del que no es. I ja us puc dir del cert, que jo ja procuraré que la companyia Blackmarket no s'oposi en els nostres objectius.

Tass, operador recuperador
Comercial Afiliat I. N.E.

Albert ha dit...

El meu Poder està al vostre servei, sempre i quan la despulla humana que la Kitiara té per germà continuï en la direcció adequada.

Purificarem pel foc i la mort de la carn les mòrbides maquinacions del Culte de la Sang, de la Black Market i de qui-sigui que s'interposi entre en Tanis i la Kitiara o en Raistlin i el Llibre d'Skelos.

Turmentarem als Vius i als No-Morts per purificar i alliberar les Ànimes. Així ha estat escrit i així es farà!!

Quim ha dit...

És clar que el Culte de la Sang maquina per imbuir el mal en el cor del innocents, contra aquests el braç i l'espasa de l'Sturm cauran com el llam del cel. Respecte el Blackmarquet, és una empresa. No es pot jutjar tots els seus membres per la seva pertinença a aquesta organització, i menys dedicar-nos a eliminar-los només per què són competència. Caldrà anar cas per cas.
- Sir Fullabrillant