17 d’agost 2007

la fi del Major Claval?

Després de la lluita amb els vampirs (extranyament infiltrats a Arzno) els nostres herois arriben a casa de l'Elementalista de l'Aire. Allà, gaudint d'un aeri sopar, el grup xerra distesament amb el d-bee i tenen coneixement del Consell de Tecnomags (grup de sabis a qui podran adreçar una pregunta a través de Cedric per saber més del Martell de Kharas). Buscant noves fonts d'informació l'elementalista els hi parla d'una Maga experta en coneixements obscurs i objectes mítics, i també els hi parla de'n Fidel, un dog-boy renegat de la Coalició que és el cap instructor de cadets de la AMC (Cos Mercenari d'Arzno).
Buscant a aquest darrer el grup es dirigeix al Mama's Dinner, el club/local no oficial dels veterans de la AMC. Al principi no són gaire benvinguts, però l'aparició oportuna de'n Magnus Larsson (que els presenta com a amics seus) fa que al final aconsegueixin entrar.
El grup està confós sobre la personalitat i intencions de'n Magnus Larsson. Aprofiten que estan amb ell una estona per indagar però, just quan les preguntes comencen a pressionar-lo apareix en Fidel i en Magnus desapareix.
La conversa amb en Fidel és més tranquila. Parlen de l'atac que s'està preparant contra Bisbee, la ciutat infestada de vampirs, i Fidel opina que és un atac suicida i una pèrdua de temps.

El grup retorna a casa i l'endemà visita a la Maga que proporciona informació sobre el Martell de Kharas: està en mans de nans i sembla un martell que pot trempar els metalls de manera mítica. La Maga sembla un bon contacte per obtenir coneixement sobre objectes màgics i el seu funcionament.
Passejant pel mercat es troben a la Kitiara, una mica obsessionada en els preparatius de l'assalt a Bisbee. El grup intenta dissuadir-la i hi ha moments una mica tensos quan Tanis vol tractar a la Kit com a membre del grup i el Caçador, sorneguer, aporta dosis de cinisme a la conversa. Al final, però, es separen sense més porblemes.
Quan surten reben un missatge de ràdio on en Gregory Pick els hi demana ajuda. Sembla que dos dels seus dog-boys estan embogits. Quan arriben a la empresa de transports veuen que realment dos dels dog-boys de'n Gregory han embogit, senyalant un mal enorme en un contenidor apartat. Al final resulta ser una emboscada de 3 ninjes juicers, 6 eskelebots i els dos dog boys traidors.... que venien amb ordres del Major Claval. Sembla que aquesta era la seva darrera opció (de moment) per atacar al grup.....

5 comentaris:

Quim ha dit...

Està clar que anem acabant una temporada, per què de mica en mica es ban tancant trames...'Stà mooooolt bé! :)

Menécrates ha dit...

Aquesta és la idea: tancar/resoldre certes trames i deixar un futur mooooooooolt obert!

Quim ha dit...

Ua! M'acabo de llegir el machinations of Doom! A part de ser brutal, realment té unes conseqüències brutals pel món de Rifts, no?

Menécrates ha dit...

És bo, oi Quim?

Les implicacions en el món de Rifts no són res més que un spin-off del mateix manual de Lone Star (no sé si te l'has llegit tot).

La idea (sense spoilers) és convertir al Desmond Bradford en un nou "megavillano" una mica a part de la Coalició.....

Ho aprofitaré?

Quim ha dit...

Sí, sí, primer m'he llegit Lone Star i després el Machinations of Doom. En el LS s'apunta al Dr. Desmond Bradfort com el què tu dius, però és que el còmic fa un pas endavant molt potent en el món de Rifts, fins i tot més transcendental que la guerra CS-Tolkeen. Jo pensava que la següent trama important del Rifts seria la dels Xiticix, però entre l'Hades i el MoD veig que hi ha "txitxa" per rato.