06 de juliol 2007

com gat i gos...

La sessió va començar amb l'esperada arribada del nou material Naruni i amb algunes investigacions sobre Prescot, Cuc Podrit i el llibre d'Skelos.
El grup, sota la tutela de Cedric, emprèn el viatge cap a les profunditats del Grand Canyon. La missió és trobar l'Aiguadelluna, objecte màgic per a lluitar contra criatures sobrenaturals. Sembla ser que en un antic emplaçament, que quan el grup hi arriba resulta ser una ciutat integrada en les parets rocoses del canyó.
Tot està quiet i en silenci.
Un udol.
En Tass i l'Sturm s'avancen i troben antics totems, d'aspecte sioux, i les restes del que sembla ser un antic mur, on s'acumula moltíssima sorra. La resta de grup es manté a distància. En Tass s'enfila per una cova i l'Sturm entra a la zona de sorra on veu unes extranyes roques esfèriques, que resulten ser uns extranys dinosaures herbívors, que estan tancats com si fossin bestiar. De qui? en Tass ho descobreix: una mena d'homes llops!
El grup s'atansa a la cova per veure que està poblada per una tribu d'home-llop primitius. L'Sturm i en Tass avancen de forma no agressiva i aconsegueixen establir comunicació. Semblen ser els darrers d'una tribu ancestral, fa temps que defensen una Font Sagrada (serà la de l'Aiguadelluna?) dels portadors nocturns de màgia.....
Després de negociar el grup s'ofereix per ajudar a defensar la font. La nit s'acosta i el temple excavat a la roca sembla fet expressament per a ser fàcilment atacat. Cau la nit, surt la lluna i un esgarip avisa que els extranys atacants s'acosten. Amb conjurs i defenses màgiques els atacants arriben fins al grup i comença el combat!
Semblen ser extranys Dragoncats, mig dracs mig gats, amb 6 potes.... ofereixen resistència, però amb la col.laboració del grup i els Garou (nom de la tribu d'homes-llop) els Dragoncats són derrotats. Els Garou esclaten en alegria, però de cop la Font Sagrada s'obre i es mostra com el que és: una porta secreta a un extrany laboratori. El grup investiga i resulta ser un laboratori satèl.lit del Complexe Lone Star! Per sort abandonat.....
Sembla ser que el Dr. Campbell experimentava enginyeria social entre dues criatures mutants intel.ligents creades al Complex, a partir del mite, les llegendes i les necessitats alimentàries..... els de la Coalició són de por!
El grup retorna a Arzno, amb la decepció d'haver seguit una pista falsa, però amb informació sobre altres temes.... quan arriben a Arzno es troben que hi ha com una manifestació de protesta espontànea causada per la mort a mans dels vampirs de Bisbee del líder mercenari freelance el Vell Ike. El grup va entrant com si res i de cop veuen a la Kitiara en un vehicle!
Confessió d'un màster: la partida d'ahir va ser TOTALMENT improvitzada. A l'arribar al Capri vaig veure que m'havia descuidat el manual de GURPS on hi ha el mapa de la ciutat de Petra (ciutat excavada dins una roca) on jo havia preparat un combat massiu contra els Garou i poca cosa més. Com que vaig tant petat no ho vaig veure fins després dels bocates i llavors anava aprofitant els espais que em vau deixar per anar pensant què fer. Primer volia fer que els Garous anéssin cavalgant dinosaures, però llavors les estratègies de'n Tass i l'Sturm em van obligar a fer-ho diferent, sobretot quan vau anar en plan pacífic. Llavors, molt en la línia del Guerrero No 13 vaig improvisar lo de l'enemic misteriós. Dels manuals que tenia l'únic que semblava xulo va ser el Dragoncat i al veure que eren gat i gos vaig improvitzar lo del laboratori del Dr. Campbell..... l'aventureta està plena de incongruències (en Jordi va fer notar que al principi vaig dir com si els Garou fossin de la dimensió del Caçador i llavors no) , però em sembla que me'n vaig sortir.....

4 comentaris:

Quim ha dit...

Jajajaja...això demostra la teva alta alcúrnia com a máster i la capacitat dels manuals de Rifts per fer una partida entretinguda només amb un cop d'ull ;)

Q.

Quim ha dit...

Per cert, sóc jo? és l'estiu? però algú més ha notat que ja no hi ha comentaris del DJ sobre els personatges? Que aquesta campanya s'està desinflant? Veig que l'influencia del GURPS està fent molt de mal al Rifts...una llàstima tanmateix. :P

Q.

Menécrates ha dit...

Ah..... però algú es mira el blog?

:-D

Quim ha dit...

Eps...potser sí que sóc l'únic :P

Ja callo doncs...

Q.