02 de febrer 2007

Miratges en el desert (o que extrany és aquest món....)

El grup, just recuperat de l'impacte de la batalla amb els vampirs es troba, a mig matí, amb un vehicle que s'acosta a tota velocitat.... sembla ser un hovercycle on el pilot ha perdut el sentit.... i a més el persegueixen un parell d'skycycles de la Coalició!


Sembla ser un fugitiu.... un dog boy víctima d'un atac amb algun tipus d'agent químic.....

Però el pitjor encara havia d'arribar! Els skycicles fugen davant la resistència i avisen a una arma mortal de la Coalició: les Ales de la Mort!

Semblen petits avions amb combinació amb unes power armor. Sembla que busquen al dogboy. El grup el comença a defensar i de cop apareix un extrany forat dimensional d'on apareixen dos extranys personatges: la Shena Morglum i l'enigmàtic Caçador. A partir d'aquí tot el que passa és molt ràpid: 3 dels 4 death wings es veuen xuclats pel forat dimensional d'on venen els dos personatges enigmàtics. El més greu és que dos d'ells tenien a Sturm lligat amb una xarxa, que també desapareix!

Al final el grup foragita al death wing restant i sembla que controla la situació. Al final la cosa està així: dos nous membres al grup (Shena i Caçador) que sembla tenen algo a veure amb el què va passar a Raistlin durant els 5 anys que els amics van estar separats; el dogboy segueix en coma, però el grup l'adopta com a company i l'Sturm perdut en l'espai i el temps.....

Això no fa defallir els ànims dels nostres herois que segueixen les pistes deixades per Kitiara. Fent-ho arriben a Socorro. Sembla un punt d'habituallament al mig del desert, un bazar, extranyament abandonat. Tot? No, sembla que a una de les estructures encara hi ha restes d'energia elèctrica! El grup s'hi endinsa. Sembla buit, però amb algun sistema operatiu. Marvin explica al grup, després d'un viatge astral d'exploració, que hi ha un petit complexe subterrani. Al apretar l'ascensor en Tanis activa una trampa bomba. Sembla que el lloc està ben protegit. Superant algun altre obstacle i amb en Tanis activant alguna altra bomba el grup arriba a la base del complexe, que està protegit per una arma intel.ligent. El grup aconsegueix anular-la sense fer-la malbé, cosa que els hi serveix per negociar amb en Joan Pany

En Joan sembla ser un tècnic comercial de la Naruni Enterprise, una empresa venedora d'armes i equip. Està tancat a la base desde fa molts anys, esperant el relleu. Es dedica a vendre el poc que li queda i , cada 108 minuts, a teclejat uns números en una terminal. Sembla que fa un any i pico va ser víctima d'un atac per part dels vampirs militaritzats que fa poc van atacar al grup.... A més, visualitzant antigues cintes de seguretat el grup veu a Kitiara i a Havolog arribant a la botiga de Joan Pany i comprant material i preguntant sobre els vampirs.... sembla que la Kitiara estava molt interessada!

Un cop aclarit tot, en Tass entra en contacte amb la Naruni Enterprise, el grup aconsegueix arreglar el vehicle i les armadures i es llancen de nou al desert. Un cop allà senten que la death wing que es va fugar ha donat la seva descripció i sembla que el Major Claval els té en el punt de mira. Mig per amagar-se de la Coalició, mig per investigar el grup arriba a Rosswell, ciutat refugi de freaks, psiònics i altres engendres....

Allà investiguen fins saber que l'Agnus l'Erudit és qui pot donar-los-hi informació sobre Kitiara. Quan es dirigeixen al sector Nord, veuen que allà hi ha passat alguna cosa: hi ha un cert rebombori i uns germans, anomenats Dalton, han pres el barri.

Sembla que l'escassetat de Psi-Cola (extranya beguda) ha generat certs disturbis. El grup s'enfronta als Dalton, matant-ne un i aconsegueix seguir cap a casa de l'Agnus.

3 comentaris:

Quim ha dit...

De fet si no ho vaig entendre malament, la Shena en va decapitar a tres amb la seva combo d'espasa voladora i Ricochet attack. Va haver-hi un únic supervivent que va fugir.

Quim ha dit...

Entra l'aparició del "dueto mortale" de Shakarta, els Naruni enterprises (amb múltiples referències a certa sèrie televisiva) i els Germans Dalton, crec que va ser una de les sessions més "bizarres" que he vist mai (fins i tot essent Rifts). :D

Keep it up!

Menécrates ha dit...

Rifts a tope!

La sessió va ser MOLT bizarre, però no ens mereixem menys, oi?