16 de febrer 2007

Guerra psicològica o guerra per la psicola?

Després d'eliminar als Dalton els herois són rebuts pels habitants del barri Nord de Rosswell amb suspicàcia: alguns veïns els hi agraeixen que hagin eliminat a alguns dels Dalton, i altres els hi recriminen que el seu atac potser enfurirà a la resta de la família Dalton!

Resulta que el barri està atemorit pels Dalton que volen Psi-Cola, i sembla que l'Agnus el Vident en té alguna responsabilitat....

De cop apareix la Mama Dalton.... de molt mal humor! Ataca al grup i aquest es defensa com pot, la Shena rep un fort impacte de la mare i en Tanis, en Bucky i el Caçador s'enfronten als petits Dalton... El carrerons de Rosswell es tornen (en paraules del grup) en un Psi-Irak terrible per als nostres herois. La Mama Dalton està molt ferida, però ha deixat fora de combat a la Shena, els petits daltonets envolten a la mare i comencen a fer un ritual d'acumulació d'energia al voltant de la seva mare.... el Caçador (amb els seus poder místics) intenta interrompre el ritual amb les seves capacitats de xuclar energia. Però ni el Caçador ni els Dalton havien tingut en compte que la zona és molt inestable. De fet estan en una zona d'un nexus point!

Evidentment aques detall no podia passar inadvertit pel Màster cosa que va ocasionar que saltés un xispa, una guspira d'energia que enllaçava el Caçados, els Dalton i el nexus point.... en aquest triangle es forma una petita porta dimensional per la qual, de cop, apareix..... el Deathwing que havia capturat a l'Sturm. Apareix, llança una ràfaga de míssils i fuig, l'Sturm s'allibera dels lligams i cau al terra. La Shenan mor. Per a l'Sturm només han passat uns segons desde el combat al desert!

Amb el grup refet de l'espant, i amb el barri Nord alliberat de la tirania dels Dalton es dirigeixen cap a l'antiga foneria abandonada, ara seu del vident Agnus.

L'edifici està just en l'epicentre del Nexus Point. Sembla que hi havia un antic sistema que recollia l'energia de la ley line per a la foneria.... tot l'edifici està envoltat per bosc, de fet creixen arbres inclús dins les parts més ruïnoses. I l'Agnus té companyia! Sembla que una tribu de diables simiescos, els Vyarnects, s'ha aliat amb Agnus.


El grup sembla deduir que li fan de guardaespatlles a canvi de psi-cola.... què tindrà aquesta beguda que tots la volen?

L'Agnus té una secretària robot que atén amablement al grup demanant-los-hi que tornin al cap de sis mesos. En Tass, fent servir alguna habilitat psiònica, aconsegueix craquejar a la robot i el grup pot accedir a la foneria. Però just quan entren Agnus ordena als vyarnects que ataquin!

Un ràpid combat (amb la ja clàssica pífia de'n Tanis) fins que el grup arriba a Agnus (que té un robot guardaespatlles). El grup veu que l'erudit és un Mind Bleeder!


Amb una genial intervenció de'n Raistlin (que salta per l'espai i el temps per encasquetar a Agnus un dispositiu que bloqueja tots els poders psiònics) el grup reduaix a l'Agnus i aquest fa que els altres seus servent es rendeixin.

Així l'Agnus accedeix a fer servir els seus poders augmentats de psicometria per veure a la Kitiara en el que sembla ser una mina, una mina de plata. La Kit porta una armadura negra i els ulls li brillen d'un roig sobrenatural. De cop l'Agnus veu que la Kit és la capatàs de la mina, on treballen piles i piles d'esclaus.....

Amb aquesta tenebrosa visió, i amb unes bones reserves de Psi-cola que van negociar amb l'Agnus, el grup reempren el seu viatge....

4 comentaris:

Quim ha dit...

L'Sturm té un dilema moral respecte la Psi-cola. És clar que la Psi-cola és una necessitat a Rosswell, seguremanet derivat de l'alta addicció que provoca (veient els seus efectes). Si és així, i la Psi-cola és una mena de droga, no sé si l'Sturm hauria de repartir-la per alleugerir el patiment de Rosswell o per el contrari destruir-ne tant com pogués i no convertir-se en un camell. Vosaltres què en penseu? Tanis, tu també hi has pensat en aixó, oi? ;)

- Sir Fullabrillant

Anònim ha dit...

Home Sturm:

Sempre ens la podriem endur i proporcionar-la a un altre lloc on faci mes falta, que de ben segur en treuriem un benefici adicional.

Aquesta pobre gent de Rosswell ja han patit massa.

Tass, operador recuperador
Comercial Afiliat I. N.E.

Quim ha dit...

Tass, que segueixi el Codi del Cavaller no em fa pas estúpid. M'estàs dient que vols escapar la "maledicció" de Rosswell per altres llocs de la terra? No crec que sigui el més convenient. A Rosswell ja estan més o menys acostumats a manegar-se-les amb la Psi-cola. El més segur crec que seria deixar-la aquí. Com sempre confio en el teu bon criteri per no fer mal a la gent, i espero que no et deixis endur per la cobdícia desenfrenada.

- Sturm

Albert ha dit...

Regalar-la no és fer mal a la gent?

I les pipes de cannabis que es fumen els cybercavallers? No estan escampant el mal pel vostre planeta?

Estan bojos aquests romans...