18 de març 2007

Relacions i contactes a la ciutat de la plata



El grup abandona el monestir de cybercavallers, travessant a camp a través cap al sud, a la ciutat de Silver City, la darrera anotació de la Kitiara al mapa de New Mexico.

El grup hi arriba sense problemes. La ciutat és la primera mostra de civilització que el nostre grup d'herois veu en molt de temps!

Una ciutat emmurallada, amb vigilància, on es pot passejar sense armadures de MDC..... i tot amb un look de l'antic Far West!

El grup s'anima, es fa un bon bany amb aigua calenta i s'endinsa en l'ambient d'aquesta ciutat!

Després de dos dies els resultats són els següents:

- En Tass fa la seva primera venda de material de Naruni Enterprise, tot i que guanyant-se una certa suspicàcia del sheriff Jacob Vent Xiuxiuejant ja que tot va ser a causa d'una maniobra de propaganda política de l'Alcaldessa Sverenson durant l'acte de nombrar ciutadà d'honor de Silver City al altiu i orgullós membre dels Reid's Rangers Sir Raul Lazarious.

- El grup s'assabenta de l'existència d'un pou miner misteriós, rodejat de llegendes i mites urbans: el Pou Número 8.

- En Tanis té relacions carnals després de molts mesos (alguns sospiten que anys) amb una sorprenentment amable cambrera del saloon Lucky Lady. En el mateix saloon Sturm coneix a una cambrera, que també li fa el pes però mantenen les distàncies. I el grup coneix a la misteriosa propietària: la Katherine.

- El Caçador i en Marvin estableixen un extrany pacte per vigilar a Raistlin, que cada vegada està més mosquejat amb el tema....

La ciutat promet!

3 comentaris:

Menécrates ha dit...

La veritat és que la partida per celebrar l'any de Dragonlance Rifts va ser molt potent. Sobretot per dos motius:

1) el menú de desgustació del Mercadona va ser IM-PRESSIONANT, alguns encara avui en pateixen les conseqüències.

2) el grup va rolejar amb R majúscula. La veritat és que tots els jugadors van estar inspirats, motivats i molt aguts en tota la sessió. Els combos Marvin-Caçador, les maniobnres de subterfugi de'n Tass per contribuir a la vida sexula del grup, les baixades de pantalons de'n Tanis, l'Sturm, anant de prostitutes amb honor.....

Que bons que sou!

Albert ha dit...

M'ho vaig passar molt bé :D

Quim ha dit...

Després diuen que sense virtuts i defectes no es pot rolejar!! Va ser una partida on gairebé no vam fer cap tirada i tot i això va ser molt completa. Es nota que quan no portem armadures i armes a sobre els PJ agafem la dimensió que es mereixen ;)

Q. (Rifts power!)