02 de març 2007

dels alcantilats de la mort a la terra dels somnis

El nostre grup d'herois surten de la llar d'Agnus, amb els dilemes de sobre què fer amb la psi-cola recaptada i amb dubtes sobre quin ha de ser el nou destí.... arriben a Rosswell, i cada personatge fa amb la seva psi-cola allò que li sembla millor, més ètic o més rentable. Amb una breu xerradeta el grup convenç a Sturm que és millor anar primer a veure què és l'eremita del que parla Kitiara al mapa i deixar Silver City com a darrer destí a New Mexico.

Així que el grup emprèn, de nit per evitar la vigilància de la Coalició, la ruta nord-oest. El camí fins a la zona indicada al mapa és extranyament tranquil. La zona és rocosa, canyons i penya-segats, segurament provocats pel Cataclisme. El grup viatja una mica erràticament fins que troben un símbol, que Sturm reconeix com a de la Germandat dels Cybercavallers.

Quan en Tass i l'Sturm si volen acostar amb la hovercycle surt un ocellot i els ataca! La bèstia té una envergadura de 18 metres!

El combat és dur però acaben amb dos dels ocellots, un dels quals intentava fer caure el vehicle per un penya-segat (al pur estil trencalòs). el grup es recupera i es retroba. Seguint els diferents senyals troben una cova. Pugen per unes escales tallades en la roca fins que arriben a un monestir secret, on un cybercavaller anomenat Serp Vella entrena a cybercavallers i medita sobre la existència humana.

El grup és ben rebut i tractat amb hospitalitat i quan han reposat i descansat parlen amb l'eremita. Els hi explica que Kitiara va anar-hi, va ser una visita curta i de cortesia, on ella volia saber com fer per ser immortal, però no va trobar el que volia i va marxar. Mentre parlen el grup és induït per Serp Vella a una experiència mística.

El grup té somnis, cadascú particulars, que els hi explica quin serà el seu paper en el reordenament del cosmos.... fins que es troben, al somni, al voltant d'un vallenwood. El grup, llavors, és atacat per els cadàvers morts vivents de gent estimada, víctimes furioses i altres. Lluiten amb més o menys valentia fins que veuen el darrer dels engendres: la Kitiara, transformada en una mena de zombie, que demana a Tanis (en una abraçada mortal) que l'alliberi, que la mati. Allà mateix Tanis la mata i el grup de morts vivents desapareix. Els herois s'acosten al vallenwood que agraït els hi dóna una de les seves branques.... que conté un inmens poder!

Amb nous objectius i perspectives el grup segueix el seu viatge....

7 comentaris:

Albert ha dit...

La germana d'en Raistlin sembla gairebé tan ambiciosa com ell. Una nissaga perillosa que o bé arriba molt lluny o bé s'autodestruïrà pel seu afany de Poder.

Quim ha dit...

La Kitiara, desorientada en aquest nou mon,i totalment corrumpuda per en Habolog, s'ha deixar endur per l'ambició de poder. Ella no és així, cal trobar-la per tornar-la a casa, a Ansalon, on podrem donar-li la pau que necessita per tornar a ser allò que erem.

Quim ha dit...

Demano cortèsment al Mestre Serp Vella si tindrien una nova armadura sobrera per un Cyb-k en la seva creuada.

- Sir Fullabrillant

Quim ha dit...

A part, tinc moltes preguntes sobre la germandat que hem van quedar a l'aire després de la meva fugàs trobada amb Lord Coake (de la qual informo a Serp Vella).

- Què ha passat amb la guerra respecte la germendat?
- Com és que Lord Coake va sol?
- Els vampirs podrien ser controlats per Cyb-K caiguts?
- Puc fer alguna cosa per ajudar a la germendat? o al mateix Serp Vella?

- Sir Fullabrillant

Menécrates ha dit...

Ei cracks!

Si us sembla bé les preguntes a Serp Vella i les demandes d'equip les fem a la propera partida, ok?

Keep flying!

Quim ha dit...

Perdò, m'he deixat endur pel blog! :P

Q.

Albert ha dit...

Cagumlou, gasta bon material el iaio aquest, eh? Amb una merda així en Bob Marley hauria composat les seves cançons amb una Psi-guitarra elèctrica :D

Llàstima que no vaig poder matar la meva mare, emperò. Buscaré algun cooperativista "por ahí", que també m'entren bé :D

Una calada?