24 de novembre 2006

Comença el rodeo a Uvalde....




El rodeo està ple de sorpreses per al nostre grup.....

... la ciutat-campament d'Uvalde bull d'activitat: els tallers ofereixen tot tipus de reparacions, arranjaments, armes i vehcles.... el bazar és el mercat per excel.lència i el rodeo i la zona de circs ofereix tot tipus de divertiments.

Només arribar el grup es separa de la Martha (que va a vendre els seus bitxos) i es dedica a passejar i fer negocis. Passegen pels suburbis, intentant averiguar qui o què pot ser la Cassandra que surt al mapa de Kitiara i al final acaben a la zona del circs.

Allà descobreixen un extrany Freak Show que anuncia les "mutacions i aberracions més sorprenents del famós Complexe Lone Star de la Coalició"! Evidentment el grup no pot resistir la temptació....

Al show hi ha coses que són certes i els clàssics trucs de fira, però el més sorprenent no està dins de cap gàbia o vitrina.... de cop els personatges topen amb el Major Claval (Cap de la Unitat de Recuperació de Mutants Escapats)!

El reconeixement és mutu i el grup segueix a Claval i els seus sequaços fins a una botigueta on sembla que tenen la basa. La patrulla de la Coalició detecta al grup i aquest fuig esperant una millor ocasió....

El grup va a dormir (excepte en Tass que té que fer alguns encàrrecs dels seus), sabent que la Cassandra l'han de buscar per la zona sud del bazar (la dedicada als temes més esotèrics).

Al matí el grup es dirigeix a la zona del bazar. Pel camí tenen un encontre amb el que sembla ser un cybercavaller totalment borratxo i deprimit. Els hi explica que és un traidor, que va traïr a Lord Coake (cap dels cybercavallers) i que l'està buscant per redimir-se. El grup evita que faci cap imprudència i l'instal.la a una zona tranquila per poder seguir buscant a Cassandra.

Al final troben la Cassandra. Aquesta resulta ser una vident psíquica que, un cop averigua les seves bones intencions, els hi revela que la verdadera Cassandra viu a les afores de la ciutat-campament. El grup no perd el temps i viatja cap a la oracle. Allà la oracle els rep i després de parlar breument amb ells els hi permet l'accés al que va ser la principal sorpresa del grup: un vallenwood (arbres exclusius de Solace)! Allà hi troben un refugi de la Kitiara i Havolog. El grup en recull uns plànols i uns diners....

Ja de tornada a Uvalde alguns membres del grup participen al rodeo mentre altres compren o investiguen. La notícia bomba del dia és que una patrulla de la Coalició ha estat capturada a la matinada pels homes del Cabdill Grange (líder dels Pecos Riders i amo de la ciutat). Durant la participació de Vent del Riu en el rodeo una extranya dona l'observa atentament, sense que ell s'immuti.....

Un tema important a comentar és que durant tots aquests dos dies el grup s'ha anat topant amb diferents dels cabdills de les bandes/tribus/clans que composen l'Imperi Pecos. De moment han conegut a Lianna la Salvatge, al respectat Emperador Sabre Lasar i al pompós Rei Macklin.